Det är någonting som drar i mig – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elin Persson

Jämför och hitta det billigaste priset på Det är någonting som drar i mig innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Det är någonting som drar i mig är skriven av Elin Persson och gavs ut 2021-05-18.

Det är någonting som drar i mig som bok, ljudbok eller e-bok.
Det är någonting som drar i mig

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 39

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Det är någonting som drar i mig

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Det är någonting som drar i mig. Boken är skriven av författaren Elin Persson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Det är någonting som drar i mig var 2021-05-18.

Originalspråket som Elin Persson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Det är någonting som drar i mig är det: 9789179757472.


Läs Det är någonting som drar i mig som bok

För dig som vill köpa och läsa Det är någonting som drar i mig som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 39 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Det är någonting som drar i mig som ljudbok

Vill du lyssna på Det är någonting som drar i mig som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Det är någonting som drar i mig som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Det är någonting som drar i mig som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Det är någonting som drar i mig som pocket

Det är någonting som drar i mig finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Det är någonting som drar i mig med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Det är någonting som drar i mig med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Det är någonting som drar i mig
  • Författare: Elin Persson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-05-18
  • Pris: 39
  • Format: E-bok
  • ISBN: 9789179757472

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Det är någonting som drar i mig?

Det är någonting som drar i mig är skriven av författaren Elin Persson

När gavs Det är någonting som drar i mig ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-18.

Var kan jag köpa Det är någonting som drar i mig?

Vi rekommenderar att du köper Det är någonting som drar i mig hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Efter den kritikerrosade debuten med "De afghanska sönerna" är Elin Persson aktuell med sin andra roman för unga vuxna: "Det är någonting som drar i mig". Andréa och Anja har hängt ihop jämt, ända sen de var små. Nu är de inte små längre och det känns så starkt i Andréa att något måste hända. En förändring måste till. Vad som helst! Att sova över på madrassen hos Anja och leka i skogen bakom huset ger ingenting längre. Det är någonting som drar i Andréa och hon måste bort från mamma som ligger i lakanen och inte vill gå upp, bort från pappas gamla bilar som blev kvar på tomten när han lämnade mamma och Andréa. Bort från klätterställningen, ungdomsgården, åkrarna, skogen. En kväll när hon hänger vid busskuren nere i samhället hoppar hon in i Alex blå epa och känner äntligen något som nog är frihet. Men det har ett pris att lämna leken, flickrummet och hemligheterna.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen