Despertares: Tranquilos – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gemma Demarcos

Jämför och hitta det billigaste priset på Despertares: Tranquilos innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Despertares: Tranquilos är skriven av Gemma Demarcos och gavs ut 2013-12-01.

Despertares: Tranquilos som bok, ljudbok eller e-bok.
Despertares: Tranquilos

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Despertares: Tranquilos

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Despertares: Tranquilos. Boken är skriven av författaren Gemma Demarcos. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Despertares: Tranquilos var 2013-12-01.

Originalspråket som Gemma Demarcos skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Fantasy vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Despertares: Tranquilos i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 166 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 9 mm och den väger så mycket som 232 g. Despertares: Tranquilos ISBN är 9781494374723. Despertares: Tranquilos är en fristående bok .


Läs Despertares: Tranquilos som bok

För dig som vill köpa och läsa Despertares: Tranquilos som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Despertares: Tranquilos som ljudbok

Vill du lyssna på Despertares: Tranquilos som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Despertares: Tranquilos som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Despertares: Tranquilos som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Despertares: Tranquilos som pocket

Despertares: Tranquilos finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Despertares: Tranquilos med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Despertares: Tranquilos med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Despertares: Tranquilos
 • Författare: Gemma Demarcos
 • Genre: Fantasy
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2013-12-01
 • Pris: 139
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 166
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781494374723

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Despertares: Tranquilos?

Despertares: Tranquilos är skriven av författaren Gemma Demarcos

När gavs Despertares: Tranquilos ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-12-01.

Var kan jag köpa Despertares: Tranquilos?

Vi rekommenderar att du köper Despertares: Tranquilos hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform