Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya!

Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av David Garcia

Jämför och hitta det billigaste priset på Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! är skriven av David Garcia och gavs ut 2017-04-01.

Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! som bok, ljudbok eller e-bok.
Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya!. Boken är skriven av författaren David Garcia. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! var 2017-04-01.

Originalspråket som David Garcia skrev och gav ut boken på var Spanska. Dess genre är Dietik & näringslära vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 58 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 3 mm och den väger så mycket som 91 g. Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! ISBN är 9781545207192. Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! är en fristående bok .


Läs Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! som bok

För dig som vill köpa och läsa Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! som ljudbok

Vill du lyssna på Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! som pocket

Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya!
 • Författare: David Garcia
 • Genre: Dietik & näringslära
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2017-04-01
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Spanska
 • Antal sidor: 58
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 3 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781545207192

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya!?

Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! är skriven av författaren David Garcia

När gavs Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-04-01.

Var kan jag köpa Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya!?

Vi rekommenderar att du köper Deshazte De Los Carbohidratos: ¡Adelgaza ya! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform