Den ultimata stölden

Den ultimata stölden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Björn Hellberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Den ultimata stölden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den ultimata stölden är skriven av Björn Hellberg och gavs ut .

Den ultimata stölden som bok, ljudbok eller e-bok.
Den ultimata stölden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den ultimata stölden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den ultimata stölden. Boken är skriven av författaren Björn Hellberg. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den ultimata stölden var .

Originalspråket som Björn Hellberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den ultimata stölden är det: 9789180187039.


Läs Den ultimata stölden som bok

För dig som vill köpa och läsa Den ultimata stölden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den ultimata stölden som ljudbok

Vill du lyssna på Den ultimata stölden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den ultimata stölden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den ultimata stölden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den ultimata stölden som pocket

Den ultimata stölden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den ultimata stölden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den ultimata stölden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den ultimata stölden
  • Författare: Björn Hellberg
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187039

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den ultimata stölden?

Den ultimata stölden är skriven av författaren Björn Hellberg

När gavs Den ultimata stölden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den ultimata stölden?

Vi rekommenderar att du köper Den ultimata stölden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Mitt i sorgen efter makens bortgång får Mikaela Eggers ett chockerande telefonsamtal. Först tänker hon ignorera det, men uppringaren återkommer med hotfullare krav. Efter svår beslutsångest beslutar sig Mikaela till sist för att kontakta polisen, trots att hon uttryckligen varnats för att koppla in ordningsmakten. Därefter utlöses en dramatisk och kuslig kedjereaktion. Kommissarie Sten Wall och hans medarbetare i den fiktiva Staden på Västkusten tvingas arbeta på högtryck för att få fast en iskall och samvetslös gärningsman. BJÖRN HELLBERG kan blicka tillbaka på en lång och synnerligen händelsebräddad yrkesbana. Cv:n innehåller bland annat fyra segrar av fyra möjliga i SVT:s långkörare På spåret och en globalt uppmärksammad karriär som tennisexpert. I första hand är han emellertid verksam som författare och journalist med en häpnadsväckande och till synes outsinlig produktivitet. Björn är bosatt i Laholm tillsammans med hustrun Inger som även hon är bördig från Hallands sydligaste stad. Om <i>Vena Amoris</i>: "I vanlig ordning bjuder Björn Hellberg på en välskriven deckare. Han skriver underhållande och läsaren får som vanligt också ta del av hans torra humor." Ölandsbladet "Spännande, lättläst och avgjort ett trevligt tillskott till deckarhyllan." BTJ

Utgivande förlag: Lind & Co