Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonas Olofsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen är skriven av Jonas Olofsson och gavs ut 2006-01-01.

Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen. Boken är skriven av författaren Jonas Olofsson. Premiss är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen var 2006-01-01.

Originalspråket som Jonas Olofsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Offentliga finanser vilket ger den Oha-c,Occ som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 243 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 21 x 150 x 210 mm och den väger så mycket som . Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen ISBN är 9789189483446. Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen är en del av serien: Agoras årsbok (del 2005).


Läs Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen som ljudbok

Vill du lyssna på Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen som pocket

Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen
 • Författare: Jonas Olofsson
 • Genre: Offentliga finanser
 • Förlag: Premiss
 • Utgivningsdatum: 2006-01-01
 • Pris: 169
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 243
 • Fysiska dimensioner: 21 x 150 x 210 mm
 • SAB: Oha-c,Occ
 • ISBN: 9789189483446

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen?

Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen är skriven av författaren Jonas Olofsson

När gavs Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-01-01.

Var kan jag köpa Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen?

Vi rekommenderar att du köper Den tredje arbetslinjen : bortom den svenska modellen och marknadsliberalismen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Premiss