Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Svenåke Boström

Jämför och hitta det billigaste priset på Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia är skriven av Svenåke Boström och gavs ut 2014-09-05.

Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia som bok, ljudbok eller e-bok.
Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 142

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia. Boken är skriven av författaren Svenåke Boström. Boström Design &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia var 2014-09-05.

Originalspråket som Svenåke Boström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Nccez Sundsvall som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 188 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 225 x 20 mm och den väger så mycket som 680 g. Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia ISBN är 9789163754937. Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia är en fristående bok .


Läs Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia som bok

För dig som vill köpa och läsa Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 142 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia som ljudbok

Vill du lyssna på Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia som pocket

Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia
 • Författare: Svenåke Boström
 • Genre:
 • Förlag: Boström Design &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-09-05
 • Pris: 142
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 188
 • Fysiska dimensioner: 195 x 225 x 20 mm
 • SAB: Nccez Sundsvall
 • ISBN: 9789163754937

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia?

Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia är skriven av författaren Svenåke Boström

När gavs Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-05.

Var kan jag köpa Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia?

Vi rekommenderar att du köper Den tändande gnistan : berättelsen om den största brandkatastrofen i Sveriges historia hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ett viktigt och intressant avsnitt i boken handlar om utredningen kring brandens orsak, den tändande gnistan från en ångbåt på Selångersån. Skulle någon fällas i domstol för katastrofen som orsakade skador för omkring 30 miljoner kronor i dåtidens penningvärde?Boken innehåller också ett stort antal dramatiska ögonvittnesskildringar, men den beskriver också de intensiva åren efter branden. Byggruschen som gav Sundsvall dess unika stadskärna. På sex år byggdes 600 pampiga stenhus i stan.Hur denna nya stad, “Stenstan”, skapades skildras i denna rikt illustrerade historiska reportagebok. En berättelse om Sveriges största stadsbrand genom tiderna, men också om de övriga brandkatastroferna samma dag, som drabbade Umeå, Sandö, Lilla Edet, Sala, Ljusdal, med flera platser.

Utgivande förlag: Boström Design &amp