Den sjunde kretsen

Den sjunde kretsen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tony Fischier

Jämför och hitta det billigaste priset på Den sjunde kretsen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den sjunde kretsen är skriven av Tony Fischier och gavs ut .

Den sjunde kretsen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den sjunde kretsen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den sjunde kretsen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den sjunde kretsen. Boken är skriven av författaren Tony Fischier. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den sjunde kretsen var .

Originalspråket som Tony Fischier skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den sjunde kretsen är det: 9789180186186.


Läs Den sjunde kretsen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den sjunde kretsen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den sjunde kretsen som ljudbok

Vill du lyssna på Den sjunde kretsen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den sjunde kretsen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den sjunde kretsen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den sjunde kretsen som pocket

Den sjunde kretsen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den sjunde kretsen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den sjunde kretsen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den sjunde kretsen
  • Författare: Tony Fischier
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186186

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den sjunde kretsen?

Den sjunde kretsen är skriven av författaren Tony Fischier

När gavs Den sjunde kretsen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Den sjunde kretsen?

Vi rekommenderar att du köper Den sjunde kretsen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En man försöker ta sitt liv, men räddas i sista stund av förbipasserande. En högt uppsatt polisman hittas mördad. En tredje man dör under fasansfulla former i centrala Göteborg. Och det är bara början … Niklas Ragnvik och hans kollegor hinner knappt börja utreda ett mordfall förrän nästa påträffas. Vad är det som pågår och vad är det för ett märkligt ordenssällskap som dyker upp i flera av vittnesmålen? Ragnviks flickvän, privatdetektiven Maxine Adlerkrantz får ett fall av mer personlig karaktär när hennes egen pappa blir utsatt för ett brott. Maxine och pappan har tidigare haft en skakig relation, kan detta vara vägen mot försoning? <i>Den sjunde kretsen</i> är den tredje boken i serien om kriminalkommissarie Niklas Ragnvik vid Göteborgspolisen. TONY FISCHIER arbetade länge bland tungt kriminella på sluten anstalt. Sedan många år är han journalist på Göteborgs-Posten. Tony är även musiker och konstnär och bor med sin familj i Göteborg, men har rötterna i Norrland. Sagt om Niklas Ragnvik-serien: "En spännande och driven kriminalhistoria" Bohusläningen "Det här är en ny stjärna i den här genren." Bokprataren "Hårdkokt, smart och spännande så det räcker och blir över. En imponerande debut som lovar mer för framtiden." Samuel Karlsson

Utgivande förlag: Lind & Co