Den sista utposten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Heikkilä

Jämför och hitta det billigaste priset på Den sista utposten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den sista utposten är skriven av Cecilia Heikkilä och gavs ut 2021-05-25.

Den sista utposten som bok, ljudbok eller e-bok.
Den sista utposten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den sista utposten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den sista utposten. Boken är skriven av författaren Cecilia Heikkilä. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den sista utposten var 2021-05-25.

Originalspråket som Cecilia Heikkilä skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Den sista utposten är det: 9789179756673.


Läs Den sista utposten som bok

För dig som vill köpa och läsa Den sista utposten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den sista utposten som ljudbok

Vill du lyssna på Den sista utposten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den sista utposten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den sista utposten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den sista utposten som pocket

Den sista utposten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den sista utposten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den sista utposten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Den sista utposten
  • Författare: Cecilia Heikkilä
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-05-25
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756673

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den sista utposten?

Den sista utposten är skriven av författaren Cecilia Heikkilä

När gavs Den sista utposten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-05-25.

Var kan jag köpa Den sista utposten?

Vi rekommenderar att du köper Den sista utposten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Läs bilderboken som hyllats i TV och tidningar: "Underbar bilderbok!" – TV4 Nyhetsmorgon "Praktfull" – Sydsvenskan "Hennes landskapsmålningar fullkomligt vibrerar" – DN "makalöst fint illustrerad… Bildberättandet är samtidigt stillsamt och intensivt." – Göteborgsposten "en spännande berättelse med otroligt vackra illustrationer." – Markbladet "en sinnlig bilderbok med existentiell tyngd … Precis detta vill jag ge mitt barn" – Expressen Följ med på ett episkt bilderboksäventyr signerat Cecilia Heikkilä. En liten och en stor björn ger sig iväg på en resa till andra sidan världen. De letar efter den sista utposten – världens sista vilda plats. Men mycket har hänt sedan morfars tid. Finns den kvar? "Den sista utposten är världens finaste plats," berättade morfar. "Den ligger på andra sidan havet, mitt i vildmarken. Där finns det berg av is och bottenlösa sjöar och vilda djur som kan äta upp en om man har otur. Och på sommaren så luktar allt av varma barr." "Kan vi åka dit?" frågade jag. Och fast jag aldrig hade hört talas om den sista utposten förut så längtade jag efter den." Cecilia Heikkiläs bilderböcker är översatta till sju språk, och hon har designat mönster till både tapeter och Fjällrävens klassiska Kånken-ryggsäck. "Den sista utposten" är en förtrollande storslagen bilderbok om att längta till en plats man aldrig varit på, att hitta hem i det vilda, och kärleken mellan morfar och barnbarn.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen