Den Osynliga Kraften – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ken Manning

Jämför och hitta det billigaste priset på Den Osynliga Kraften innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den Osynliga Kraften är skriven av Ken Manning och gavs ut 2017-02-24.

Den Osynliga Kraften som bok, ljudbok eller e-bok.
Den Osynliga Kraften

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 173

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den Osynliga Kraften

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den Osynliga Kraften. Boken är skriven av författaren Ken Manning. Eye Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den Osynliga Kraften var 2017-02-24.

Originalspråket som Ken Manning skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Ekonomi & ledarskap Psykologi vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den Osynliga Kraften i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 262 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 228 x 152 x 17 mm och den väger så mycket som 468 g. Den Osynliga Kraften ISBN är 9789198365306. Den Osynliga Kraften är en fristående bok .


Läs Den Osynliga Kraften som bok

För dig som vill köpa och läsa Den Osynliga Kraften som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 173 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den Osynliga Kraften som ljudbok

Vill du lyssna på Den Osynliga Kraften som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den Osynliga Kraften som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den Osynliga Kraften som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den Osynliga Kraften som pocket

Den Osynliga Kraften finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den Osynliga Kraften med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den Osynliga Kraften med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den Osynliga Kraften
 • Författare: Ken Manning
 • Genre: Ekonomi & ledarskap Psykologi
 • Förlag: Eye Books
 • Utgivningsdatum: 2017-02-24
 • Pris: 173
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 262
 • Fysiska dimensioner: 228 x 152 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198365306

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den Osynliga Kraften?

Den Osynliga Kraften är skriven av författaren Ken Manning

När gavs Den Osynliga Kraften ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-24.

Var kan jag köpa Den Osynliga Kraften?

Vi rekommenderar att du köper Den Osynliga Kraften hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Människans inre visdom och förmåga att få insikter är den mest oanvända resursen i företag och organisationer…Boken ger svaret på väldigt många livsfrågor. Den beskriver och förklarar den inre kraft som förlöser den potential som alla människor har.För dig så kan innebörden av kunskapen bli enorm, vare sig du är ledare,förälder, vän eller partner. Du får access till ett produktivt och tillfredställande liv. Författarna bakom boken; Ken, Robin och Sandra arbetar sedan 15 år med företag, organisationer och enskilda över hela världen. Deras vision och absolutatro är att om 10 år så kommer så kommer denna kunskap och förståelse av människans sinne att vara självklar för 50% av företagen på USAs större börslistor.Boken innehåller i princip alla delar som de har på sin 3,5 dagars standardutbildning, där du som läsare följer med från start till mål. Det blir både nytt och konfunderande i början, men ju längre du läser, desto fler pusselbitar kommer falla på plats.

Utgivande förlag: Eye Books