Den jättelika rovan (somaliska och svenska) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Henriette Barkow

Jämför och hitta det billigaste priset på Den jättelika rovan (somaliska och svenska) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den jättelika rovan (somaliska och svenska) är skriven av Henriette Barkow och gavs ut 2017-02-16.

Den jättelika rovan (somaliska och svenska) som bok, ljudbok eller e-bok.
Den jättelika rovan (somaliska och svenska)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den jättelika rovan (somaliska och svenska)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den jättelika rovan (somaliska och svenska). Boken är skriven av författaren Henriette Barkow. ndio kultur & är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den jättelika rovan (somaliska och svenska) var 2017-02-16.

Originalspråket som Henriette Barkow skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den jättelika rovan (somaliska och svenska) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 280 x 3 mm och den väger så mycket som 160 g. Den jättelika rovan (somaliska och svenska) ISBN är 9789187547553. Den jättelika rovan (somaliska och svenska) är en fristående bok .


Läs Den jättelika rovan (somaliska och svenska) som bok

För dig som vill köpa och läsa Den jättelika rovan (somaliska och svenska) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den jättelika rovan (somaliska och svenska) som ljudbok

Vill du lyssna på Den jättelika rovan (somaliska och svenska) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den jättelika rovan (somaliska och svenska) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den jättelika rovan (somaliska och svenska) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den jättelika rovan (somaliska och svenska) som pocket

Den jättelika rovan (somaliska och svenska) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den jättelika rovan (somaliska och svenska) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den jättelika rovan (somaliska och svenska) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den jättelika rovan (somaliska och svenska)
 • Författare: Henriette Barkow
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: ndio kultur &
 • Utgivningsdatum: 2017-02-16
 • Pris: 249
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 230 x 280 x 3 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789187547553

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den jättelika rovan (somaliska och svenska)?

Den jättelika rovan (somaliska och svenska) är skriven av författaren Henriette Barkow

När gavs Den jättelika rovan (somaliska och svenska) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-16.

Var kan jag köpa Den jättelika rovan (somaliska och svenska)?

Vi rekommenderar att du köper Den jättelika rovan (somaliska och svenska) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Varje år odlar barnen i fröken Honungsskogs klass frukt och grönsaker i skolans trädgård. Du må tro att de blev förvånade när de kom tillbaka från sommarlovet och upptäckte en jättelik rova mitt bland de andra grönsakerna. Hur skulle de få upp den enorma grönsaken? Alla barn kommer med sina idéer – kanske en grävskopa, en lyftkran eller en helikopter kan dra upp rovan? Då föreslår Samira att de skall binda ett rep runt jätterovan och hjälpas åt att dra upp den. Barnen drar och drar, först när alla hjälps åt får de upp rovan

Utgivande förlag: ndio kultur &