Den hemliga kvinnan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Ekberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Den hemliga kvinnan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den hemliga kvinnan är skriven av Anna Ekberg och gavs ut 2018-01-17.

Den hemliga kvinnan som bok, ljudbok eller e-bok.
Den hemliga kvinnan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den hemliga kvinnan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den hemliga kvinnan. Boken är skriven av författaren Anna Ekberg. Massolit är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den hemliga kvinnan var 2018-01-17.

Originalspråket som Anna Ekberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Den hemliga kvinnan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 380 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 185 x 110 x 30 mm och den väger så mycket som 211 g. Den hemliga kvinnan ISBN är 9789176795262. Den hemliga kvinnan är en fristående bok .


Läs Den hemliga kvinnan som bok

För dig som vill köpa och läsa Den hemliga kvinnan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den hemliga kvinnan som ljudbok

Vill du lyssna på Den hemliga kvinnan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den hemliga kvinnan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den hemliga kvinnan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den hemliga kvinnan som pocket

Den hemliga kvinnan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den hemliga kvinnan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den hemliga kvinnan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den hemliga kvinnan
 • Författare: Anna Ekberg
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Massolit
 • Utgivningsdatum: 2018-01-17
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 380
 • Fysiska dimensioner: 185 x 110 x 30 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789176795262

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den hemliga kvinnan?

Den hemliga kvinnan är skriven av författaren Anna Ekberg

När gavs Den hemliga kvinnan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-01-17.

Var kan jag köpa Den hemliga kvinnan?

Vi rekommenderar att du köper Den hemliga kvinnan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Louise lever ett gott liv med sin man Joachim på Christiansø, där hon driver ett litet café. En dag, mitt i sommarens högsäsong, dyker en främling upp och hävdar att Louise inte heter Louise utan Helene och att hon i själva verket är hans fru som har varit försvunnen i tre år.Det visar sig snart att det är något som är fel. De bilder mannen visar på sin försvunna fru är skrämmande lika Louise. Och efter DNA-prover står det klart: Louise är Helene Söderberg. Gift med Edmund, mor till två barn och arvtagare till ett företagsimperium.Hon måste återvända till sitt gamla liv ett liv som hon inte minns. Hon måste säga adjö till Joachim, den man hon älskar. Och hon måste försöka ta reda på vad som hände den natten för tre år sedan när hon försvann.

Utgivande förlag: Massolit