Den frusna elden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jens Henrik Jensen

Jämför och hitta det billigaste priset på Den frusna elden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den frusna elden är skriven av Jens Henrik Jensen och gavs ut 2018-09-14.

Den frusna elden som bok, ljudbok eller e-bok.
Den frusna elden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den frusna elden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den frusna elden. Boken är skriven av författaren Jens Henrik Jensen. Bokförlaget Polaris är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den frusna elden var 2018-09-14.

Originalspråket som Jens Henrik Jensen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Den frusna elden i traditionell inbundet format så består den av 588 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 35 mm och den väger så mycket som 315 g. Den frusna elden ISBN är . Den frusna elden är en del av serien: Oxen-serien (del 3).


Läs Den frusna elden som bok

För dig som vill köpa och läsa Den frusna elden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den frusna elden som ljudbok

Vill du lyssna på Den frusna elden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den frusna elden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Den frusna elden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Den frusna elden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den frusna elden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den frusna elden
 • Författare: Jens Henrik Jensen
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Bokförlaget Polaris
 • Utgivningsdatum: 2018-09-14
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 588
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 35 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN:
Vem har skrivit Den frusna elden?

Den frusna elden är skriven av författaren Jens Henrik Jensen.

När gavs Den frusna elden ut?

Boken gavs ut 2018-09-14.

Var kan jag köpa Den frusna elden

Vi rekommenderar att du köper Den frusna elden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Bokförlaget Polaris