Den enda medicinen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ola Normelli

Jämför och hitta det billigaste priset på Den enda medicinen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den enda medicinen är skriven av Ola Normelli och gavs ut 2019-01-11.

Den enda medicinen som bok, ljudbok eller e-bok.
Den enda medicinen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Den enda medicinen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den enda medicinen. Boken är skriven av författaren Ola Normelli. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den enda medicinen var 2019-01-11.

Originalspråket som Ola Normelli skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Poesi vilket ger den Hc.03 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Den enda medicinen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 148 x 4 mm och den väger så mycket som 91 g. Den enda medicinen ISBN är 9789163991363. Den enda medicinen är en fristående bok .


Läs Den enda medicinen som bok

För dig som vill köpa och läsa Den enda medicinen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den enda medicinen som ljudbok

Vill du lyssna på Den enda medicinen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Den enda medicinen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den enda medicinen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den enda medicinen som pocket

Den enda medicinen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den enda medicinen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den enda medicinen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den enda medicinen
 • Författare: Ola Normelli
 • Genre: Poesi
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2019-01-11
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner: 211 x 148 x 4 mm
 • SAB: Hc.03
 • ISBN: 9789163991363

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den enda medicinen?

Den enda medicinen är skriven av författaren Ola Normelli

När gavs Den enda medicinen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-11.

Var kan jag köpa Den enda medicinen?

Vi rekommenderar att du köper Den enda medicinen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En skärmdump på Instagram blev till 365 texter under ett år, poesiläsning på Stora Teatern och final i Poetry slam- SM. Första delen i Ola Normellis debut handlar om att gå vidare genom att berätta för sig själv.  

Utgivande förlag: Vulkan