Den avhumaniserade männsikan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Glenn Hægerstam

Jämför och hitta det billigaste priset på Den avhumaniserade männsikan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Den avhumaniserade männsikan är skriven av Glenn Hægerstam och gavs ut 2019-01-11.

Den avhumaniserade männsikan som bok, ljudbok eller e-bok.
Den avhumaniserade männsikan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Den avhumaniserade männsikan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Den avhumaniserade männsikan. Boken är skriven av författaren Glenn Hægerstam. Artos &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Den avhumaniserade männsikan var 2019-01-11.

Originalspråket som Glenn Hægerstam skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Etik & moralfilosofi vilket ger den Dh,Dg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Den avhumaniserade männsikan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 270 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 146 x 20 mm och den väger så mycket som . Den avhumaniserade männsikan ISBN är 9789177770473. Den avhumaniserade männsikan är en fristående bok .


Läs Den avhumaniserade männsikan som bok

För dig som vill köpa och läsa Den avhumaniserade männsikan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Den avhumaniserade männsikan som ljudbok

Vill du lyssna på Den avhumaniserade männsikan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Den avhumaniserade männsikan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Den avhumaniserade männsikan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Den avhumaniserade männsikan som pocket

Den avhumaniserade männsikan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Den avhumaniserade männsikan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Den avhumaniserade männsikan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Den avhumaniserade männsikan
 • Författare: Glenn Hægerstam
 • Genre: Etik & moralfilosofi
 • Förlag: Artos &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-01-11
 • Pris: 229
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 270
 • Fysiska dimensioner: 210 x 146 x 20 mm
 • SAB: Dh,Dg
 • ISBN: 9789177770473

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Den avhumaniserade männsikan?

Den avhumaniserade männsikan är skriven av författaren Glenn Hægerstam

När gavs Den avhumaniserade männsikan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-11.

Var kan jag köpa Den avhumaniserade männsikan?

Vi rekommenderar att du köper Den avhumaniserade männsikan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Doc. Glenn Hægerstam har under sin medicinar- och forskargärning i huvudsak ägnat sig åt smärtlindring. Hans förra bok, Den lidande människan, handlade om lidandet hos den enskilda människan. Nu tar han i Den avhumaniserade människan upp mänsklig ondska och det lidande människan åsamkar andra. Boken omfattar en inledning, nio essäer och en efterskrift och diskuterar avhumaniseringens roll i krig och totalitära miljöer. Författaren gör också ett försök till analys av orsakerna bakom hedersmord och våldshämnd. När diskussionen kommer in på döendet och döden blir det också ofrånkomligt att ta upp ämnet dödshjälp. Författaren undersöker frågan om hur vi ska förhålla oss till onda handlingar utförda av mentalt sjuka människor. Men han konstaterar samtidigt att i de flesta fall är det mentalt fullt friska människor som begår mord och utför grovt våld. I den avslu- tande essän diskuteras varför det finns lidande och ondska. Här avfärdas tanken på att mänskligheten kan indelas i onda och goda människor: den skiljelinjen går nämligen inom var och en av oss. Av Glenn Hægerstam har följande böcker utkommit på Artos & Norma bokförlag: Den empatiska människan 2013, Den sanningssökande människan 2016 och Den lidande människan 2018.

Utgivande förlag: Artos &amp