Deacon – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kristen Ashley

Jämför och hitta det billigaste priset på Deacon innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Deacon är skriven av Kristen Ashley och gavs ut 2014-10-01.

Deacon som bok, ljudbok eller e-bok.
Deacon

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Deacon

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Deacon. Boken är skriven av författaren Kristen Ashley. Kristen Ashley är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Deacon var 2014-10-01.

Originalspråket som Kristen Ashley skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Romantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Deacon i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 332 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 150 x 16 mm och den väger så mycket som 460 g. Deacon ISBN är 9780692280201. Deacon är en fristående bok .


Läs Deacon som bok

För dig som vill köpa och läsa Deacon som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Deacon som ljudbok

Vill du lyssna på Deacon som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Deacon som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Deacon som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Deacon som pocket

Deacon finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Deacon med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Deacon med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Deacon
 • Författare: Kristen Ashley
 • Genre: Romantik
 • Förlag: Kristen Ashley
 • Utgivningsdatum: 2014-10-01
 • Pris: 199
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 332
 • Fysiska dimensioner: 230 x 150 x 16 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780692280201

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Deacon?

Deacon är skriven av författaren Kristen Ashley

När gavs Deacon ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-10-01.

Var kan jag köpa Deacon?

Vi rekommenderar att du köper Deacon hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Kristen Ashley