De två bröderna och sjörövarskeppet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av John Solberg

Jämför och hitta det billigaste priset på De två bröderna och sjörövarskeppet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De två bröderna och sjörövarskeppet är skriven av John Solberg och gavs ut .

De två bröderna och sjörövarskeppet som bok, ljudbok eller e-bok.
De två bröderna och sjörövarskeppet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 197

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om De två bröderna och sjörövarskeppet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De två bröderna och sjörövarskeppet. Boken är skriven av författaren John Solberg. Indie Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De två bröderna och sjörövarskeppet var .

Originalspråket som John Solberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för De två bröderna och sjörövarskeppet är det: 9789198893205.


Läs De två bröderna och sjörövarskeppet som bok

För dig som vill köpa och läsa De två bröderna och sjörövarskeppet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 197 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De två bröderna och sjörövarskeppet som ljudbok

Vill du lyssna på De två bröderna och sjörövarskeppet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs De två bröderna och sjörövarskeppet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De två bröderna och sjörövarskeppet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De två bröderna och sjörövarskeppet som pocket

De två bröderna och sjörövarskeppet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De två bröderna och sjörövarskeppet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De två bröderna och sjörövarskeppet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: De två bröderna och sjörövarskeppet
  • Författare: John Solberg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Indie Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 197
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198893205

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De två bröderna och sjörövarskeppet?

De två bröderna och sjörövarskeppet är skriven av författaren John Solberg

När gavs De två bröderna och sjörövarskeppet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa De två bröderna och sjörövarskeppet?

Vi rekommenderar att du köper De två bröderna och sjörövarskeppet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Året är 1910. En 16-årig pojke bestämmer sig för att lämna Småland och bege sig norrut i jakt på det stora äventyret. Han vandrar till Stockholm, sen vidare till Haparanda och ett liv bland samerna. Till slut hamnar han i Drömlandet, en mystisk, vacker men även farlig värld. Över hundra år senare får Henrik Engberg beskedet att sjörövare har tagit folk tillfånga i Drömlandet och utnyttjar dem för slavarbete. Man behöver hans hjälp för att befria dem. Henrik, Hedvig och barnbarnen Andre och Elias beger sig från Malmö till Lappland och vidare genom Lapporten, in i den magiska värld där ingenting är som vanligt, framför allt inte farfar Henrik …   De två bröderna och sjörövarskeppet är den fristående fort sättningen på De två bröderna, flygtrollen och tanten under soffan. Följ med Andre, Elias och deras farfar på ännu ett äventyr i Drömlandet!

Utgivande förlag: Indie Förlag