De Niro – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Shawn Levy

Jämför och hitta det billigaste priset på De Niro innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. De Niro är skriven av Shawn Levy och gavs ut 2015-11-03.

De Niro som bok, ljudbok eller e-bok.
De Niro

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om De Niro

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring De Niro. Boken är skriven av författaren Shawn Levy. Three Rivers Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för De Niro var 2015-11-03.

Originalspråket som Shawn Levy skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Filmteori & kritik Konst & underhållning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa De Niro i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 608 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 201 x 132 x 36 mm och den väger så mycket som 454 g. De Niro ISBN är 9780307716798. De Niro är en fristående bok .


Läs De Niro som bok

För dig som vill köpa och läsa De Niro som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på De Niro som ljudbok

Vill du lyssna på De Niro som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs De Niro som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa De Niro som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs De Niro som pocket

De Niro finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa De Niro med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa De Niro med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: De Niro
 • Författare: Shawn Levy
 • Genre: Filmteori & kritik Konst & underhållning
 • Förlag: Three Rivers Press
 • Utgivningsdatum: 2015-11-03
 • Pris: 159
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 608
 • Fysiska dimensioner: 201 x 132 x 36 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780307716798

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit De Niro?

De Niro är skriven av författaren Shawn Levy

När gavs De Niro ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-11-03.

Var kan jag köpa De Niro?

Vi rekommenderar att du köper De Niro hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Now in paperback, the definitive biography of the fascinating film icon, Robert De Niro. From his roots as a child, to his marriages, previous jobs and his current movie career.

Utgivande förlag: Three Rivers Press