David drömmer om Dracula – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johanna Glembo

Jämför och hitta det billigaste priset på David drömmer om Dracula innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. David drömmer om Dracula är skriven av Johanna Glembo och gavs ut 2017-06-17.

David drömmer om Dracula som bok, ljudbok eller e-bok.
David drömmer om Dracula

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om David drömmer om Dracula

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring David drömmer om Dracula. Boken är skriven av författaren Johanna Glembo. Wistories Publishing House är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för David drömmer om Dracula var 2017-06-17.

Originalspråket som Johanna Glembo skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa David drömmer om Dracula i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 271 x 7 mm och den väger så mycket som 378 g. David drömmer om Dracula ISBN är 9789198400601. David drömmer om Dracula är en fristående bok .


Läs David drömmer om Dracula som bok

För dig som vill köpa och läsa David drömmer om Dracula som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på David drömmer om Dracula som ljudbok

Vill du lyssna på David drömmer om Dracula som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs David drömmer om Dracula som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa David drömmer om Dracula som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs David drömmer om Dracula som pocket

David drömmer om Dracula finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa David drömmer om Dracula med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa David drömmer om Dracula med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: David drömmer om Dracula
 • Författare: Johanna Glembo
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Wistories Publishing House
 • Utgivningsdatum: 2017-06-17
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 216 x 271 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789198400601

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit David drömmer om Dracula?

David drömmer om Dracula är skriven av författaren Johanna Glembo

När gavs David drömmer om Dracula ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-06-17.

Var kan jag köpa David drömmer om Dracula?

Vi rekommenderar att du köper David drömmer om Dracula hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När de stora frågorna dyker upp hos barn kommer ofta en period med intensiva mardrömmar på nätterna. Då är den här boken familjens bästa vän! Tillsammans kan föräldrar och läsa om hur David övervinner sina mardrömmar och börjar sova gott om nätterna. Boken öppnar upp för samtal och gör det lätt för barnen att använda samma metod för att besegra sina egna monster. David drömmer att Dracula är i hans rum. De vuxna varken ser eller förstår hur otäckt det är. Till slut börjar David och hans mamma skriva sagor om Dracula där han har löständer istället för huggtänder och är en liten plutt. David skrattar och Dracula känns inte så farlig längre.

Utgivande förlag: Wistories Publishing House