Danslärarens återkomst – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Henning Mankell

Jämför och hitta det billigaste priset på Danslärarens återkomst innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Danslärarens återkomst är skriven av Henning Mankell och gavs ut 2007-05-01.

Danslärarens återkomst som bok, ljudbok eller e-bok.
Danslärarens återkomst

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Danslärarens återkomst

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Danslärarens återkomst. Boken är skriven av författaren Henning Mankell. Leopard Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Danslärarens återkomst var 2007-05-01.

Originalspråket som Henning Mankell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Danslärarens återkomst i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 454 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 200 g. Danslärarens återkomst ISBN är 9789173431439. Danslärarens återkomst är en fristående bok .


Läs Danslärarens återkomst som bok

För dig som vill köpa och läsa Danslärarens återkomst som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Danslärarens återkomst som ljudbok

Vill du lyssna på Danslärarens återkomst som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Danslärarens återkomst som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Danslärarens återkomst som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Danslärarens återkomst som pocket

Danslärarens återkomst finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Danslärarens återkomst med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Danslärarens återkomst med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Danslärarens återkomst
 • Författare: Henning Mankell
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Leopard Förlag
 • Utgivningsdatum: 2007-05-01
 • Pris: 49
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 454
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789173431439

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Danslärarens återkomst?

Danslärarens återkomst är skriven av författaren Henning Mankell

När gavs Danslärarens återkomst ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-05-01.

Var kan jag köpa Danslärarens återkomst?

Vi rekommenderar att du köper Danslärarens återkomst hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

SKUGGOR UR ETT ONT FÖRFLUTET Den 12 december 1945. Det besegrade Nazityskland ligger i ruiner. Ett engelskt arméplan landar på flygplatsen i Bückeburg. En ensam passagerare med en liten svart väska som enda bagage stiger ut och blir körd i en jeep till Hameln. Där försvinner han in genom fängelseportarna. I gryningen dagen efter avrättas nio manliga och tre kvinnliga krigs-förbrytare genom hängning. I oktober 1999 hittas den pensionerade polismannen Herbert Molin död utanför sitt ensligt belägna hus i Härjedalen. Han har blivit plågad till döds med de mest utstuderade metoder. På golvet i Molins hus finns tydliga blodspår. En polis från Östersund, som undersöker fallet, tycker att de bildar ett egendomligt mönster. Plötsligt inser han vad de betyder: i detta rum har någon dansat tango med mordoffret … Han börjar ana hur skuggor ur ett ont förflutet träder fram djupt inne i de härjedalska skogarna. Danslärarens återkomst är en av Henning Mankells populäraste kriminal-romaner. Långt gångna planer finns på en engelsk filmatisering. En utmärkt kriminalroman som också vill säga något viktigt om ondska i vår tid. Jan Mårtensson, Sydsvenska Dagbladet

Utgivande förlag: Leopard Förlag