Dansa med Sigge – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lin Hallberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Dansa med Sigge innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Dansa med Sigge är skriven av Lin Hallberg och gavs ut 2021-02-25.

Dansa med Sigge som bok, ljudbok eller e-bok.
Dansa med Sigge

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Dansa med Sigge

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Dansa med Sigge. Boken är skriven av författaren Lin Hallberg. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Dansa med Sigge var 2021-02-25.

Originalspråket som Lin Hallberg skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Dansa med Sigge är det: 9789179754648.


Läs Dansa med Sigge som bok

För dig som vill köpa och läsa Dansa med Sigge som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Dansa med Sigge som ljudbok

Vill du lyssna på Dansa med Sigge som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Dansa med Sigge som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Dansa med Sigge som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Dansa med Sigge som pocket

Dansa med Sigge finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Dansa med Sigge med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Dansa med Sigge med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Dansa med Sigge
  • Författare: Lin Hallberg
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-02-25
  • Pris: 139
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179754648

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Dansa med Sigge?

Dansa med Sigge är skriven av författaren Lin Hallberg

När gavs Dansa med Sigge ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-02-25.

Var kan jag köpa Dansa med Sigge?

Vi rekommenderar att du köper Dansa med Sigge hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Dansa med Sigge" är den nittonde boken i Lin Hallbergs och Margareta Nordqvists succéserie om favoritshettisen Sigge och stalltjejen Elina. Det är vår och i Brobystallet tränas det dressyr för fullt inför den stora tävlingen i Danmark. Där ska Elina och Sigge visa världen vad de kan. Stämningen är på topp och när allting stämmer känns det nästan som om Sigge dansar fram! Men mitt i allt det sommarglada händer det sorgliga och hemska saker i stallet. Och när någon en natt klipper av hästen Mollys svans, växer ilskan och oron. Vem kan ha gjort något så elakt? Böckerna om Sigge handlar om Elina och hennes kompisar i det mysiga stallet i Broby. Och om Sigge såklart, den lilla shetlandsponnyn som Elina älskar över allt annat. Margareta Nordqvists bedårande bilder är som alltid i perfekt samklang med Lin Hallbergs varma text.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen