Cyrano de Bergerac – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Edmond Rostand

Jämför och hitta det billigaste priset på Cyrano de Bergerac innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Cyrano de Bergerac är skriven av Edmond Rostand och gavs ut 2000-02-01.

Cyrano de Bergerac som bok, ljudbok eller e-bok.
Cyrano de Bergerac

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Cyrano de Bergerac

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Cyrano de Bergerac. Boken är skriven av författaren Edmond Rostand. Dover Publications Inc. är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Cyrano de Bergerac var 2000-02-01.

Originalspråket som Edmond Rostand skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Dans & scenkonst Dramatik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Cyrano de Bergerac i traditionell inbundet format så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 130 x 10 mm och den väger så mycket som 100 g. Cyrano de Bergerac ISBN är 9780486411194. Cyrano de Bergerac är en fristående bok .


Läs Cyrano de Bergerac som bok

För dig som vill köpa och läsa Cyrano de Bergerac som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Cyrano de Bergerac som ljudbok

Vill du lyssna på Cyrano de Bergerac som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Cyrano de Bergerac som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Cyrano de Bergerac som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Cyrano de Bergerac med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Cyrano de Bergerac med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Cyrano de Bergerac
 • Författare: Edmond Rostand
 • Genre: Dans & scenkonst Dramatik
 • Förlag: Dover Publications Inc.
 • Utgivningsdatum: 2000-02-01
 • Pris: 75
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 210 x 130 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780486411194
Vem har skrivit Cyrano de Bergerac?

Cyrano de Bergerac är skriven av författaren Edmond Rostand.

När gavs Cyrano de Bergerac ut?

Boken gavs ut 2000-02-01.

Var kan jag köpa Cyrano de Bergerac

Vi rekommenderar att du köper Cyrano de Bergerac hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Quarrelsome, hot-tempered swordsman falls hopelessly in love with a beautiful woman and woos her for a handsome but slow-witted suitor. Witty and eloquent drama.

Utgivande förlag: Dover Publications Inc.