Context 1 CD Audio – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tony Cutler

Jämför och hitta det billigaste priset på Context 1 CD Audio innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Context 1 CD Audio är skriven av Tony Cutler och gavs ut 2011-08-25.

Context 1 CD Audio som bok, ljudbok eller e-bok.
Context 1 CD Audio

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 2719

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Context 1 CD Audio

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Context 1 CD Audio. Boken är skriven av författaren Tony Cutler. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Context 1 CD Audio var 2011-08-25.

Originalspråket som Tony Cutler skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är CD-bok.

Om du vill läsa Context 1 CD Audio i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 23 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 188 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som . Context 1 CD Audio ISBN är 9789140666666. Context 1 CD Audio är en del av serien: Context.


Läs Context 1 CD Audio som bok

För dig som vill köpa och läsa Context 1 CD Audio som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 2719 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Context 1 CD Audio som ljudbok

Vill du lyssna på Context 1 CD Audio som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Context 1 CD Audio som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Context 1 CD Audio som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Context 1 CD Audio som pocket

Context 1 CD Audio finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Context 1 CD Audio med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Context 1 CD Audio med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Context 1 CD Audio
 • Författare: Tony Cutler
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2011-08-25
 • Pris: 2719
 • Format: CD-bok
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 23
 • Fysiska dimensioner: 188 x 135 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140666666

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Context 1 CD Audio?

Context 1 CD Audio är skriven av författaren Tony Cutler

När gavs Context 1 CD Audio ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-08-25.

Var kan jag köpa Context 1 CD Audio?

Vi rekommenderar att du köper Context 1 CD Audio hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Context är läromedel i engelska för gymnasieskolans högskoleförberedande program. Dessa är naturligtvis utformade efter Gy11. Context består av elevböcker, facithäften, cd-skivor, lärarhandledning och kompletterande elev- och lärarwebbar.Context 1 CD Audio innehåller inspelning av texterna i Context 1 Main Book samt Listening-övningarna.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB