Burning Ice – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Olivia B Dannon

Jämför och hitta det billigaste priset på Burning Ice innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Burning Ice är skriven av Olivia B Dannon och gavs ut 2016-03-01.

Burning Ice som bok, ljudbok eller e-bok.
Burning Ice

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Burning Ice

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Burning Ice. Boken är skriven av författaren Olivia B Dannon. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Burning Ice var 2016-03-01.

Originalspråket som Olivia B Dannon skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Romantik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Burning Ice i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 426 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 22 mm och den väger så mycket som 568 g. Burning Ice ISBN är 9781530346592. Burning Ice är en fristående bok .


Läs Burning Ice som bok

För dig som vill köpa och läsa Burning Ice som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Burning Ice som ljudbok

Vill du lyssna på Burning Ice som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Burning Ice som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Burning Ice som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Burning Ice som pocket

Burning Ice finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Burning Ice med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Burning Ice med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Burning Ice
 • Författare: Olivia B Dannon
 • Genre: Romantik
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2016-03-01
 • Pris: 209
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 426
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 22 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781530346592

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Burning Ice?

Burning Ice är skriven av författaren Olivia B Dannon

När gavs Burning Ice ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-01.

Var kan jag köpa Burning Ice?

Vi rekommenderar att du köper Burning Ice hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform