Bulfinch’s Mythology – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Bulfinch

Jämför och hitta det billigaste priset på Bulfinch’s Mythology innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bulfinch’s Mythology är skriven av Thomas Bulfinch och gavs ut 2019-02-14.

Bulfinch's Mythology som bok, ljudbok eller e-bok.
Bulfinch’s Mythology

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bulfinch’s Mythology

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bulfinch’s Mythology. Boken är skriven av författaren Thomas Bulfinch. Crestline Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bulfinch’s Mythology var 2019-02-14.

Originalspråket som Thomas Bulfinch skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Myter & legender vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Bulfinch’s Mythology i traditionell inbundet format så består den av 388 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 145 x 23 mm och den väger så mycket som 418 g. Bulfinch’s Mythology ISBN är 9780785836988. Bulfinch’s Mythology är en fristående bok .


Läs Bulfinch’s Mythology som bok

För dig som vill köpa och läsa Bulfinch’s Mythology som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bulfinch’s Mythology som ljudbok

Vill du lyssna på Bulfinch’s Mythology som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bulfinch’s Mythology som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Bulfinch’s Mythology som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Bulfinch’s Mythology med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bulfinch’s Mythology med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bulfinch’s Mythology
 • Författare: Thomas Bulfinch
 • Genre: Myter & legender
 • Förlag: Crestline Books
 • Utgivningsdatum: 2019-02-14
 • Pris: 139
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 388
 • Fysiska dimensioner: 190 x 145 x 23 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780785836988
Vem har skrivit Bulfinch’s Mythology?

Bulfinch’s Mythology är skriven av författaren Thomas Bulfinch.

När gavs Bulfinch’s Mythology ut?

Boken gavs ut 2019-02-14.

Var kan jag köpa Bulfinch’s Mythology

Vi rekommenderar att du köper Bulfinch’s Mythology hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Crestline Books