Budbäraren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fred Vargas

Jämför och hitta det billigaste priset på Budbäraren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Budbäraren är skriven av Fred Vargas och gavs ut 2012-09-06.

Budbäraren som bok, ljudbok eller e-bok.
Budbäraren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 47

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Budbäraren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Budbäraren. Boken är skriven av författaren Fred Vargas. Sekwa Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Budbäraren var 2012-09-06.

Originalspråket som Fred Vargas skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Budbäraren i traditionell inbundet format så består den av 346 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 192 g. Budbäraren ISBN är 9789186480554. Budbäraren är en fristående bok .


Läs Budbäraren som bok

För dig som vill köpa och läsa Budbäraren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 47 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Budbäraren som ljudbok

Vill du lyssna på Budbäraren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Budbäraren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Budbäraren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Budbäraren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Budbäraren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Budbäraren
 • Författare: Fred Vargas
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Sekwa Förlag
 • Utgivningsdatum: 2012-09-06
 • Pris: 47
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 346
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789186480554
Vem har skrivit Budbäraren?

Budbäraren är skriven av författaren Fred Vargas.

När gavs Budbäraren ut?

Boken gavs ut 2012-09-06.

Var kan jag köpa Budbäraren

Vi rekommenderar att du köper Budbäraren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En kryptisk och underhållande deckare i samma anda som Rosens namn fast med moderna människor och modern dialog. Någon hotar Paris med en ny pestepidemi, någon som märker dörrar med medeltida symboler och som inte verkar sky några medel. Stadens befolkning är skräckslagen och snart hittas det första offret … Budbäraren belönades 2002 med franska bokhandlarnas stora pris samt franska ELLE:s läsarpris. Fler titlar i serien om kommissarie Adamsberg: Mannen som vände insidan ut, I de eviga skogarna, Okänd kontinent, Spökryttarna från Ordebec, Cirkeltecknaren och Istider. “Boken är till stor del uppbyggd på dialoger och detta är Vargas en mästare på. Dialogerna lyfter fram karaktärernas temperament och personlighet på ett roande sätt.” Helena Jirenfelt, Tidningen Kulturen “Jag hoppas att Sekwas nylansering av Fred Vargas böcker kommer att innebära att hon slår igenom stort och brett i Sverige. Hennes annorlunda deckare är kanske det bästa som finns i genren.” Annika Bengtssons blogg Fred Vargas, född i Paris, är Frankrikes okrönta deckardrottning och dessutom historiker och arkeolog specialiserad på medeltiden. Hon har vunnit ett stort antal priser, däribland CWA International Dagger Award som hon tagit hem inte mindre än tre gånger. Fred Vargas böcker har översatts till ett stort antal språk och har sålt flera miljoner böcker världen över.

Utgivande förlag: Sekwa Förlag