Brotten som skakade världen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Borg

Jämför och hitta det billigaste priset på Brotten som skakade världen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brotten som skakade världen är skriven av Martin Borg och gavs ut 2020-08-20.

Brotten som skakade världen som bok, ljudbok eller e-bok.
Brotten som skakade världen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Brotten som skakade världen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brotten som skakade världen. Boken är skriven av författaren Martin Borg. Historiska Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brotten som skakade världen var 2020-08-20.

Originalspråket som Martin Borg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Brott vilket ger den Oer som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Brotten som skakade världen i traditionell inbundet format så består den av 320 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 170 g. Brotten som skakade världen ISBN är 9789177893516. Brotten som skakade världen är en fristående bok .


Läs Brotten som skakade världen som bok

För dig som vill köpa och läsa Brotten som skakade världen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brotten som skakade världen som ljudbok

Vill du lyssna på Brotten som skakade världen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Brotten som skakade världen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Brotten som skakade världen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Brotten som skakade världen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brotten som skakade världen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Brotten som skakade världen
 • Författare: Martin Borg
 • Genre: Brott
 • Förlag: Historiska Media
 • Utgivningsdatum: 2020-08-20
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 320
 • Fysiska dimensioner: 179 x 110 x 20 mm
 • SAB: Oer
 • ISBN: 9789177893516
Vem har skrivit Brotten som skakade världen?

Brotten som skakade världen är skriven av författaren Martin Borg.

När gavs Brotten som skakade världen ut?

Boken gavs ut 2020-08-20.

Var kan jag köpa Brotten som skakade världen

Vi rekommenderar att du köper Brotten som skakade världen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»Det är spännande läsning som blottlägger mörka sidor i det mänskliga psyket.« Hemmets vän Det finns brott som är så spektakulära att de sprids som nyheter över hela världen. Det kan vara påfallande brutala förbrytelser eller brott som sticker ut för att de är sällsynta, besynnerliga eller kreativa. Genom Martin Borgs vassa penna får vi ta del av några av världens mest sensationella brott. Det handlar om kidnappningar, konststölder, mord, rån, rymningar, vetenskapsbluffar och terroristdåd. Martin Borg har tidigare bland annat skrivit Brotten som skakade Sverige.När verkligheten överträffar dikten.

Utgivande förlag: Historiska Media