Bröderna Grimms sagor

Bröderna Grimms sagor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jakob Grimm, Wilhelm Grimm

Jämför och hitta det billigaste priset på Bröderna Grimms sagor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bröderna Grimms sagor är skriven av Jakob Grimm, Wilhelm Grimm och gavs ut .

Bröderna Grimms sagor som bok, ljudbok eller e-bok.
Bröderna Grimms sagor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 216

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bröderna Grimms sagor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bröderna Grimms sagor. Boken är skriven av författaren Jakob Grimm, Wilhelm Grimm. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bröderna Grimms sagor var .

Originalspråket som Jakob Grimm, Wilhelm Grimm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bröderna Grimms sagor är det: 9789180187244.


Läs Bröderna Grimms sagor som bok

För dig som vill köpa och läsa Bröderna Grimms sagor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 216 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bröderna Grimms sagor som ljudbok

Vill du lyssna på Bröderna Grimms sagor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bröderna Grimms sagor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bröderna Grimms sagor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bröderna Grimms sagor som pocket

Bröderna Grimms sagor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bröderna Grimms sagor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bröderna Grimms sagor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bröderna Grimms sagor
  • Författare: Jakob Grimm, Wilhelm Grimm
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 216
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187244

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bröderna Grimms sagor?

Bröderna Grimms sagor är skriven av författaren Jakob Grimm, Wilhelm Grimm

När gavs Bröderna Grimms sagor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Bröderna Grimms sagor?

Vi rekommenderar att du köper Bröderna Grimms sagor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Välkommen in i sagornas förtrollade värld! Denna vackra och ljuvligt illustrerade samlingsvolym innehåller 35 av bröderna Grimms odödliga sagor. Här återberättas de klassiska och mest älskade sagorna som till exempel Rödluvan, <i>Mästerkatten i stövlar</i>, <i>Hans och Greta</i>, <i>Rapunzel </i>och <i>Askungen</i>, men också mindre kända sagor som <i>De tre fjädrarna</i>, <i>Haren och igelkotten</i>, <i>Gåspigan </i>och <i>Grodkungen</i>. Alla berättelserna har bearbetats och förkortats för att passa barn från fyra år.

Utgivande förlag: Lind & Co