Brittiskt allehanda : litterära strövtåg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan Anderson

Jämför och hitta det billigaste priset på Brittiskt allehanda : litterära strövtåg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brittiskt allehanda : litterära strövtåg är skriven av Håkan Anderson och gavs ut 2017-02-14.

Brittiskt allehanda : litterära strövtåg som bok, ljudbok eller e-bok.
Brittiskt allehanda : litterära strövtåg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 260

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Brittiskt allehanda : litterära strövtåg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brittiskt allehanda : litterära strövtåg. Boken är skriven av författaren Håkan Anderson. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brittiskt allehanda : litterära strövtåg var 2017-02-14.

Originalspråket som Håkan Anderson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litterära essäer vilket ger den G.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Brittiskt allehanda : litterära strövtåg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 443 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 145 x 28 mm och den väger så mycket som 843 g. Brittiskt allehanda : litterära strövtåg ISBN är 9789173318242. Brittiskt allehanda : litterära strövtåg är en fristående bok .


Läs Brittiskt allehanda : litterära strövtåg som bok

För dig som vill köpa och läsa Brittiskt allehanda : litterära strövtåg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 260 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brittiskt allehanda : litterära strövtåg som ljudbok

Vill du lyssna på Brittiskt allehanda : litterära strövtåg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Brittiskt allehanda : litterära strövtåg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brittiskt allehanda : litterära strövtåg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Brittiskt allehanda : litterära strövtåg som pocket

Brittiskt allehanda : litterära strövtåg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Brittiskt allehanda : litterära strövtåg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brittiskt allehanda : litterära strövtåg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Brittiskt allehanda : litterära strövtåg
 • Författare: Håkan Anderson
 • Genre: Litterära essäer
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2017-02-14
 • Pris: 260
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 443
 • Fysiska dimensioner: 216 x 145 x 28 mm
 • SAB: G.04
 • ISBN: 9789173318242

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Brittiskt allehanda : litterära strövtåg?

Brittiskt allehanda : litterära strövtåg är skriven av författaren Håkan Anderson

När gavs Brittiskt allehanda : litterära strövtåg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-14.

Var kan jag köpa Brittiskt allehanda : litterära strövtåg?

Vi rekommenderar att du köper Brittiskt allehanda : litterära strövtåg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nalle Puhs bäste vän möter oss i Wales och den amerikanske engelsmannen Henry James i den trivsamma staden Rye. I Cornwall stöter vi på den excentriske poeten John Betjeman som är en udda person i den brittiska litteratur-historien.Utöver dessa gör vi bekantskap med ett stort antal brittiska diktare, en del välkända även i Sverige, andra har skrivit fram till nu oupptäckta litterära skatter.I Brittiskt Allehanda färdas vi i Håkan Andersons kunniga sällskap på en litterär resa genom landet. Utan särskild färdplan söker han upp sina favoritförfattare och delar generöst med sig av sin entusiasm och genuina kunskap. Det är en bok att försjunka i medan man ohämmat njuter av Storbritanniens landskap och säregna diktare.Håkan Anderson är en av våra främsta skönlitterära författare. Han är också anglofil, med djup och bred kunskap om det litterära Storbritannien. Därtill älskar han det engelska landskapet. På Carlsson Bokförlag har han utgivit Draken med den kluvna tungan en bok om Wales (1994) och Landskapets lycka Vandringar och poesi i brittiska landskap (2005) På annat förlag har han utgivit bl.a. Här på kusten (1998), Gula löv älskar jorden men längtar månen (2000), och Det fanns en pojke (2016).

Utgivande förlag: Carlsson