Brev på födelsedagen

Brev på födelsedagen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ted Hughes

Jämför och hitta det billigaste priset på Brev på födelsedagen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Brev på födelsedagen är skriven av Ted Hughes och gavs ut .

Brev på födelsedagen som bok, ljudbok eller e-bok.
Brev på födelsedagen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 236

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Brev på födelsedagen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Brev på födelsedagen. Boken är skriven av författaren Ted Hughes. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Brev på födelsedagen var .

Originalspråket som Ted Hughes skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Brev på födelsedagen är det: 9789180239103.


Läs Brev på födelsedagen som bok

För dig som vill köpa och läsa Brev på födelsedagen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 236 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Brev på födelsedagen som ljudbok

Vill du lyssna på Brev på födelsedagen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Brev på födelsedagen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Brev på födelsedagen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Brev på födelsedagen som pocket

Brev på födelsedagen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Brev på födelsedagen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Brev på födelsedagen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Brev på födelsedagen
  • Författare: Ted Hughes
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 236
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180239103

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Brev på födelsedagen?

Brev på födelsedagen är skriven av författaren Ted Hughes

När gavs Brev på födelsedagen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Brev på födelsedagen?

Vi rekommenderar att du köper Brev på födelsedagen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Intim & mästerlig poetisk skildring av äktenskapet med Sylvia Plath</b> <b>»En fantastisk bok. Ted Hughes ämne är Plath själv – hur hon såg ut, rörde sig och pratade, hennes nöjen, ilska och drömmar, vad som var bra dem mellan och vad det var som gick fel.« The New Yorker</b> Få historier i efterkrigslitteraturen har fått samma legendariska status som den brittiske poeten Ted Hughes äktenskap med den amerikanska poeten och författaren Sylvia Plath. Dikterna i <i>Brev på födelsedagen</i> är (med bara två undantag) adresserade till Sylvia Plath och skrivna under en period på över tjugofem år – de tidigaste under åren efter Plaths självmord 1963. En del är kärleksbrev, andra är minnen och reflektioner. Hughes skildrar deras tid tillsammans genom sitt eget mytologiska bildspråk, såväl som med drag från Plaths poesi. En intim, biografisk skildring av en litterär relation och en stor diktsamling. I svensk översättning av Ole Hessler och med ett nyskrivet förord av litteraturkritikern Björn Kohlström. EDWARD JAMES »TED« HUGHES [1930-1998] var en brittisk poet, gift med den amerikanska poeten och författaren Sylvia Plath 1956-1963, fram till hennes död. 1983 utsågs han till brittisk hovskald av drottning Elizabeth II. Till Ted Hughes mest kända verk hör <i>The Hawk in the Rain</i> [1957], <i>Lupercal</i> [1960], <i>Cave Birds</i> [1978] och <i>River </i>[1983]. 2003 kom filmen <i>Sylvia</i> som handlar om Hughes liv tillsammans med Sylvia Plath, med Daniel Craig i rollen som Ted Hughes. »En känslosam, direkt, ångerfylld och trollbunden ton genomsyrar de starkaste dikterna, som är lågmälda, tankfulla och har karaktären av samtal.« New York Times Book Review »Detta är en bok skriven av en besatt, drabbad och djupt älskande människa. Den saknar motstycke i litteraturen.« The London Times

Utgivande förlag: Modernista