Bonjour tristesse – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Francoise Sagan

Jämför och hitta det billigaste priset på Bonjour tristesse innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bonjour tristesse är skriven av Francoise Sagan och gavs ut 1986-11-01.

Bonjour tristesse som bok, ljudbok eller e-bok.
Bonjour tristesse

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bonjour tristesse

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bonjour tristesse. Boken är skriven av författaren Francoise Sagan. Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bonjour tristesse var 1986-11-01.

Originalspråket som Francoise Sagan skrev och gav ut boken på var Franska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Bonjour tristesse i traditionell inbundet format så består den av 153 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 171 x 107 x 12 mm och den väger så mycket som 90 g. Bonjour tristesse ISBN är 9782266195584. Bonjour tristesse är en fristående bok .


Läs Bonjour tristesse som bok

För dig som vill köpa och läsa Bonjour tristesse som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bonjour tristesse som ljudbok

Vill du lyssna på Bonjour tristesse som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bonjour tristesse som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Bonjour tristesse som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Bonjour tristesse med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bonjour tristesse med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bonjour tristesse
 • Författare: Francoise Sagan
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Pocket
 • Utgivningsdatum: 1986-11-01
 • Pris: 89
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Franska
 • Antal sidor: 153
 • Fysiska dimensioner: 171 x 107 x 12 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9782266195584
Vem har skrivit Bonjour tristesse?

Bonjour tristesse är skriven av författaren Francoise Sagan.

När gavs Bonjour tristesse ut?

Boken gavs ut 1986-11-01.

Var kan jag köpa Bonjour tristesse

Vi rekommenderar att du köper Bonjour tristesse hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Pocket