Bönder – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stig Claesson

Jämför och hitta det billigaste priset på Bönder innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bönder är skriven av Stig Claesson och gavs ut 2009-09-16.

Bönder som bok, ljudbok eller e-bok.
Bönder

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bönder

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bönder. Boken är skriven av författaren Stig Claesson. Dejavu Publicerings AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bönder var 2009-09-16.

Originalspråket som Stig Claesson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bönder i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 144 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 135 x 8 mm och den väger så mycket som 220 g. Bönder ISBN är 9789186053253. Bönder är en fristående bok .


Läs Bönder som bok

För dig som vill köpa och läsa Bönder som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bönder som ljudbok

Vill du lyssna på Bönder som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bönder som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bönder som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bönder som pocket

Bönder finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bönder med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bönder med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bönder
 • Författare: Stig Claesson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Dejavu Publicerings AB
 • Utgivningsdatum: 2009-09-16
 • Pris: 189
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 144
 • Fysiska dimensioner: 205 x 135 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186053253

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bönder?

Bönder är skriven av författaren Stig Claesson

När gavs Bönder ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-09-16.

Var kan jag köpa Bönder?

Vi rekommenderar att du köper Bönder hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Dejavu Publicerings AB