Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Krister Moberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt är skriven av Krister Moberg och gavs ut 2014-10-24.

Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt som bok, ljudbok eller e-bok.
Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 599

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt. Boken är skriven av författaren Krister Moberg. Norstedts Juridik är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt var 2014-10-24.

Originalspråket som Krister Moberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Redovisningsrätt vilket ger den Qbcf-c:oe,Oeada-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 279 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 160 x 17 mm och den väger så mycket som 447 g. Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt ISBN är 9789139016373. Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt är en fristående bok .


Läs Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt som bok

För dig som vill köpa och läsa Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 599 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt som ljudbok

Vill du lyssna på Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt som pocket

Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt
 • Författare: Krister Moberg
 • Genre: Redovisningsrätt
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Utgivningsdatum: 2014-10-24
 • Pris: 599
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 279
 • Fysiska dimensioner: 240 x 160 x 17 mm
 • SAB: Qbcf-c:oe,Oeada-c
 • ISBN: 9789139016373

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt?

Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt är skriven av författaren Krister Moberg

När gavs Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-10-24.

Var kan jag köpa Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt?

Vi rekommenderar att du köper Bolagsrevisorn : oberoende, ansvar, tystnadsplikt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Inom det område som boken omfattar, huvudsakligen reglerna om revision i aktiebolagslagen och revisorslagens bestämmelser, har åtskilligt hänt sedan 2006. Ambitionen har därför i första hand varit att uppdatera boken med hänsyn till ny lagstiftning men behålla dess disposition. Vissa avsnitt har behövt skrivas om och kompletteras med hänsyn till rättsutvecklingen. Ytterligare hänvisningar till Revisorsnämndens praxis har gjorts liksom att vissa nyare rättsfall inom skadeståndsrättens område har berörts. Ett nytillkommet sista kapitel behandlar övergripande innehållet i den s.k. EU-reformen. Med anledning av EU:s revisionspaket har de nya reglerna sammanfattats i ett supplement till boken, som följer med vid köp av boken. Boken nvänds som lärobok på universitet och högskolor och den är också av värde i kvalificerade revisorers verksamhet. I kommande upplagor kommer framställningen ytterligare att fördjupas inom vissa områden och kompletteras med fler hänvisningar till praxis.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik