Bokstavsriket/Arbetsbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katarina Herrlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Bokstavsriket/Arbetsbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bokstavsriket/Arbetsbok är skriven av Katarina Herrlin och gavs ut 2008-10-21.

Bokstavsriket/Arbetsbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Bokstavsriket/Arbetsbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bokstavsriket/Arbetsbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bokstavsriket/Arbetsbok. Boken är skriven av författaren Katarina Herrlin. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bokstavsriket/Arbetsbok var 2008-10-21.

Originalspråket som Katarina Herrlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Bokstavsriket/Arbetsbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 270 x 190 x 5 mm och den väger så mycket som . Bokstavsriket/Arbetsbok ISBN är 9789127413153. Bokstavsriket/Arbetsbok är en del av serien: Bokstavsriket.


Läs Bokstavsriket/Arbetsbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Bokstavsriket/Arbetsbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bokstavsriket/Arbetsbok som ljudbok

Vill du lyssna på Bokstavsriket/Arbetsbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bokstavsriket/Arbetsbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bokstavsriket/Arbetsbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bokstavsriket/Arbetsbok som pocket

Bokstavsriket/Arbetsbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bokstavsriket/Arbetsbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bokstavsriket/Arbetsbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bokstavsriket/Arbetsbok
 • Författare: Katarina Herrlin
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2008-10-21
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 270 x 190 x 5 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789127413153

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bokstavsriket/Arbetsbok?

Bokstavsriket/Arbetsbok är skriven av författaren Katarina Herrlin

När gavs Bokstavsriket/Arbetsbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-10-21.

Var kan jag köpa Bokstavsriket/Arbetsbok?

Vi rekommenderar att du köper Bokstavsriket/Arbetsbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

BokstavsriketVäggalfabetBokstavsplanscherna visar varje bokstav handtextad och med en tillhörande bild. På baksidorna finns bokstäverna skrivna med skrivstil. Konsonanterna är blå och vokalerna är röda.    ArbetsbokenArbetsbok om 64 sidor för den första bokstavsträningen, med varierande läs- och skrivuppgifter till varje bokstav. Boken innehåller “finskrivning” av bokstäverna, analys- och syntesträning av bokstavsljuden, ordbildsträning och fyra stora samtalsbilder att leta bokstavsljud i. Boken är fristående från läseböcker och har en tydlig progression. Alfabetshäfte med klistermärkesarkSkrivhäfte för färdighetsträningen av bokstavsskrivandet, en sida för varje bokstav. En förlaga med pilar visar hur bokstäverna ska skrivas. Ett klistermärkesark med alla bokstavsbilder ingår i varje bok. Böckerna säljs i 8-pack. Klistermärkesarket säljs även separat i 8-pack.   AlfabetskortBilderna från väggalfabetet, samlade på ett kort för eleven att ha framför sig. På baksidan finns alfabetet med skrivstil. Korten säljs i 8-pack.   Alfabetsböcker29 roliga, små böcker att läsa en för varje bokstav. Varje bok har 8 sidor. 

Utgivande förlag: Natur &amp