Bojan och ambulansen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johan Anderblad, Filippa Widlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Bojan och ambulansen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bojan och ambulansen är skriven av Johan Anderblad, Filippa Widlund och gavs ut 2021-10-06.

Bojan och ambulansen som bok, ljudbok eller e-bok.
Bojan och ambulansen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bojan och ambulansen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bojan och ambulansen. Boken är skriven av författaren Johan Anderblad, Filippa Widlund. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bojan och ambulansen var 2021-10-06.

Originalspråket som Johan Anderblad, Filippa Widlund skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bojan och ambulansen är det: 9789179758677.


Läs Bojan och ambulansen som bok

För dig som vill köpa och läsa Bojan och ambulansen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bojan och ambulansen som ljudbok

Vill du lyssna på Bojan och ambulansen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bojan och ambulansen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bojan och ambulansen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bojan och ambulansen som pocket

Bojan och ambulansen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bojan och ambulansen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bojan och ambulansen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bojan och ambulansen
  • Författare: Johan Anderblad, Filippa Widlund
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-06
  • Pris: 69
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758677

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bojan och ambulansen?

Bojan och ambulansen är skriven av författaren Johan Anderblad, Filippa Widlund

När gavs Bojan och ambulansen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-06.

Var kan jag köpa Bojan och ambulansen?

Vi rekommenderar att du köper Bojan och ambulansen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Stora fordon för små barn. Aj, Bojan har skadat benet! Som tur är kan mamma hjälpa och de behöver inte ringa efter en ambulans. Bojan frågar om mamma har kört en ambulans någon gång. Och det har hon ju, för hon har kört nästan alla sorters fordon. Hon har till och med jobbat som ambulanssjuksköterska och vet allt om hur ambulansen funkar. I "Bojan och ambulansen" blandar Bolibompas Johan Anderblad, precis som i de andra Bojan-böckerna, fakta och saga. Och tillsammans med Filippa Widlunds fina, detaljrika och helt korrekta bilder skapas bilderboksmagi för alla små fordonsfantaster!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen