Blodsband – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Edvard Fenvik

Jämför och hitta det billigaste priset på Blodsband innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Blodsband är skriven av Edvard Fenvik och gavs ut 2021-02-15.

Blodsband som bok, ljudbok eller e-bok.
Blodsband

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Blodsband

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Blodsband. Boken är skriven av författaren Edvard Fenvik. Lind &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Blodsband var 2021-02-15.

Originalspråket som Edvard Fenvik skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Blodsband i traditionell inbundet format så består den av 413 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Blodsband ISBN är 9789179034504. Blodsband är en del av serien: O Bodfält &amp.


Läs Blodsband som bok

För dig som vill köpa och läsa Blodsband som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Blodsband som ljudbok

Vill du lyssna på Blodsband som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Blodsband som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Blodsband som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Blodsband med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Blodsband med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Blodsband
 • Författare: Edvard Fenvik
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Lind &amp
 • Utgivningsdatum: 2021-02-15
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 413
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789179034504
Vem har skrivit Blodsband?

Blodsband är skriven av författaren Edvard Fenvik.

När gavs Blodsband ut?

Boken gavs ut 2021-02-15.

Var kan jag köpa Blodsband

Vi rekommenderar att du köper Blodsband hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fyra unga män avslutar sin militärtjänst med ett fylleslag på en Finlandsfärja – en fest som slutar med ett brutalt brott. Tjugofem år senare sker ett mord i Stockholm. Utredningen leds av kriminalkommissarie Martin Jacobsson och de unga kriminalinspektörerna Oscar Bodfält och Sasha Blagojevic, som lärde känna varandra redan första dagen på Polishögskolan. Utredningen går fort framåt. Mycket pekar åt samma håll, både den tekniska bevisningen och ett tydligt motiv. Ganska snabbt är man säker på att hittat gärningsmannen. Men när ett nytt mord sker börjar polisen tvivla. Är man verkligen inne på rätt spår? EDVARD FENVIK har tidigare arbetat som jurist men är nu författare på heltid. Han bor strax utanför Stockholm och “lovande debut” Oskarshamns-Tidningen “Det märks att författaren har juristbakgrund. Samarbetet mellan polis och åklagare är mycket sakkunnigt beskrivet liksom det löpande arbetet i polishuset, där enskilda poliser är mycket livfullt beskrivna med en humoristisk underton. […] En utmärkt deckardebut.” Ölandsbladet Blodsband är hans debutroman. Blodsband är den första delen i serien om polisinspektörerna Oscar Bodfält och Sasha Blagojevic vid Stockholmspolisen. Det är en klassisk polisroman med karaktärer man gärna vill träffa igen.

Utgivande förlag: Lind &amp