Bevakad

Bevakad – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lotta Luxenburg

Jämför och hitta det billigaste priset på Bevakad innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bevakad är skriven av Lotta Luxenburg och gavs ut .

Bevakad som bok, ljudbok eller e-bok.
Bevakad

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 240

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Bevakad

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bevakad. Boken är skriven av författaren Lotta Luxenburg. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bevakad var .

Originalspråket som Lotta Luxenburg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Bevakad är det: 9789180186148.


Läs Bevakad som bok

För dig som vill köpa och läsa Bevakad som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 240 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bevakad som ljudbok

Vill du lyssna på Bevakad som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Bevakad som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bevakad som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bevakad som pocket

Bevakad finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bevakad med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bevakad med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Bevakad
  • Författare: Lotta Luxenburg
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 240
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186148

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bevakad?

Bevakad är skriven av författaren Lotta Luxenburg

När gavs Bevakad ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Bevakad?

Vi rekommenderar att du köper Bevakad hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är höst och kriminalpoliserna Nick Johansson och Klara Pil och deras kollegor vid Stockholmspolisen blir involverade i ett fall som börjar med att en tonårspojke anmäls försvunnen. Kort därefter försvinner även en tonårsflicka. Utredningen står länge och stampar eftersom polisen har svårt att hitta några gemensamma beröringspunkter mellan de två ungdomarna. Men när saker och ting väl börjar falla på plats tar allt en mycket obehaglig och oväntad vändning. Nick och Klara har precis börjat hämta sig från den bomb som briserade under sommaren när chefsåklagare Torsten Lilja, som de ofta samarbetat med i olika brottsutredningar och som dessutom nyligen gift sig med en god vän till dem, avslöjades som pedofil. Nu blir de tvungna att göra allt de kan för att ta reda på vad som hänt med ungdomarna. Det blir en stenhård kamp mot klockan när det går upp för dem vem de har att göra med. LOTTA LUXENBURG har gjort stor succé på ljudboksmarknaden med sina deckare <i>Försvunnen</i>, <i>Spårlöst</i>, <i>Förföljda</i>, <i>Jagad</i>, <i>Fångad </i>och <i>Eliminerad</i>. Nu kommer <i>Bevakad</i>, bok nummer sju i serien.

Utgivande förlag: Lind & Co