Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karl J Hjurup

Jämför och hitta det billigaste priset på Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner är skriven av Karl J Hjurup och gavs ut 2009-07-28.

Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner som bok, ljudbok eller e-bok.
Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 226

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner. Boken är skriven av författaren Karl J Hjurup. Hjurup Humaniora är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner var 2009-07-28.

Originalspråket som Karl J Hjurup skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den D som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 5 mm och den väger så mycket som 140 g. Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner ISBN är 9789197832106. Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner är en fristående bok .


Läs Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner som bok

För dig som vill köpa och läsa Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 226 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner som ljudbok

Vill du lyssna på Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner som pocket

Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner
 • Författare: Karl J Hjurup
 • Genre:
 • Förlag: Hjurup Humaniora
 • Utgivningsdatum: 2009-07-28
 • Pris: 226
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 5 mm
 • SAB: D
 • ISBN: 9789197832106

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner?

Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner är skriven av författaren Karl J Hjurup

När gavs Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-07-28.

Var kan jag köpa Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner?

Vi rekommenderar att du köper Beteendearv och identitet : sekulär mystik kring egots illusioner hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I den moderna kulturen besväras den begåvade individen av splittring. Orsaken är individens beteendearv och hennes bristande identitet.Beteendearvet är ett socialt arv från tidigare generationer. Det innehåller ett mönster av beteenden som bygger på erfarenheter och minnen som de tidigare generationerna samlat. Beteendearvet ger individen impulser som inte hon kan härleda och förstå. Som exempel kommer en orättvisa som hände en individs anfader för tio generationer sedan fortfarande att finnas med i hennes beteendearv idag. Gamla delar av arvet fasas sakta ut men tillräckligt mycket finns kvar som hindrar individen att leva sitt eget liv.En individ med ett stort beteendearv har låg grad av fri vilja. Boken klargör sammanhangen och presenterar en metod som effektivt reducerar beteendearvet och de begränsningar som arvet medför. Ett reducerat beteendearv medför positiva effekter som ökad kreativitet, förbättrad självinsikt och ökad mental styrka. Ett reducerat beteendearv stärker identiteten och ökar motståndskraften mot samhällets mer slitsamma egenskaper.Konceptet är i linje med positivism och filosfisk materialism.

Utgivande förlag: Hjurup Humaniora