Besökaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dag Öhrlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Besökaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Besökaren är skriven av Dag Öhrlund och gavs ut 2015-02-13.

Besökaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Besökaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 58

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Besökaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Besökaren. Boken är skriven av författaren Dag Öhrlund. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Besökaren var 2015-02-13.

Originalspråket som Dag Öhrlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Besökaren i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 493 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 108 x 30 mm och den väger så mycket som 269 g. Besökaren ISBN är 9789187301483. Besökaren är en del av serien: Ewert Oswald Truut(del 1).


Läs Besökaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Besökaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 58 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Besökaren som ljudbok

Vill du lyssna på Besökaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Besökaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Besökaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Besökaren som pocket

Besökaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Besökaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Besökaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Besökaren
 • Författare: Dag Öhrlund
 • Genre:
 • Förlag: Bokfabriken
 • Utgivningsdatum: 2015-02-13
 • Pris: 58
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 493
 • Fysiska dimensioner: 180 x 108 x 30 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187301483

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Besökaren?

Besökaren är skriven av författaren Dag Öhrlund

När gavs Besökaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-02-13.

Var kan jag köpa Besökaren?

Vi rekommenderar att du köper Besökaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den framgångsrike författaren Tristan Heckscher befinner sig i sin skrivstuga på Österlen. Hans förra roman blev en dundersuccé och nu sliter han med uppföljaren. Det går trögt. Hans äktenskap knakar i fogarna och han sover allt oftare över i stugan. Ofta delar han en flaska whisky med sin granne, den tjurige kriminalkommissarien Ewert Truut. Truuts karriär har gått i baklås efter ett misslyckat fall i Stockholm och han är förvisad till skånska landsbygden där han just nu sliter med ett mordfall där offret blivit halshugget En dag får Tristan ett beundrarmejl från Therése, en läsare. Efter en tids mejlande träffas de och inleder ett sexuellt förhållande. Samtidigt börjar Tristan känna sig iakttagen. Han hittar hjulspår utanför sin skrivarstuga och tycker sig skymta någon utanför familjens hem. Den intensiva Therése blir snart mer krävande och situationen börjar glida Tristan ur händerna. Sakta går det upp för honom att detta inte är någon vanlig otrohetsaffär Besökaren är en psykologisk spänningsroman. Med säker hand skapar Dag Öhrlund trovärdiga karaktärer och bygger upp en krypande, obehaglig stämning där en vanlig människas snedsteg obevekligt leder mot katastrofen. Dag Öhrlund är en författare, journalist och fotograf med en lång rad böcker bakom sig. Mest känd har han blivit genom författarduon Buthler & Öhrlund och succéböckerna om psykopaten Christopher Silfverbielke. “Besökaren är en skrämmande bra bok. Sträckläsning när den är som bäst. Bokmalen” Jag är imponerad av hans hittills bästa roman. Något för Deckarakademin att titta noggrant på. Dast Magazine

Utgivande förlag: Bokfabriken