Berlin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ales Steger

Jämför och hitta det billigaste priset på Berlin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Berlin är skriven av Ales Steger och gavs ut 2009-10-16.

Berlin som bok, ljudbok eller e-bok.
Berlin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Berlin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Berlin. Boken är skriven av författaren Ales Steger. Rámus Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Berlin var 2009-10-16.

Originalspråket som Ales Steger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den G.04 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Berlin i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 148 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 174 x 138 x 15 mm och den väger så mycket som 260 g. Berlin ISBN är 9789197840620. Berlin är en fristående bok .


Läs Berlin som bok

För dig som vill köpa och läsa Berlin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Berlin som ljudbok

Vill du lyssna på Berlin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Berlin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Berlin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Berlin som pocket

Berlin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Berlin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Berlin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Berlin
 • Författare: Ales Steger
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Rámus Förlag
 • Utgivningsdatum: 2009-10-16
 • Pris: 179
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 148
 • Fysiska dimensioner: 174 x 138 x 15 mm
 • SAB: G.04
 • ISBN: 9789197840620
Vem har skrivit Berlin?

Berlin är skriven av författaren Ales Steger.

När gavs Berlin ut?

Boken gavs ut 2009-10-16.

Var kan jag köpa Berlin

Vi rekommenderar att du köper Berlin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I TRETTIOEN LIKA intensiva som poetiska essäer vandrar den slovenske författaren Ale teger under ett år runt i Berlin med penna och kamera. Det förföriska, ambivalenta Berlin som både hänför och förfärar.Han står där krigen dragit fram och muren delat Europa; springer på germanernas ättlingar i tunnelbanan; ramlar från en bar till en annan, mellan loppmarknader, bokhandlare, bagerier, museer och kända landmärken; han vandrar i sina föregångares fotspår med Gottfried Benn som ledstjärna.Laddat med mening, rikt på minnen, fylld med rösterna från dem som var där före honom skissar teger fram sitt Berlin. Ber- lin mellan öst och väst, mellan nu och historien, mellan hemma och borta.Berlin är Ale tegers andra bok i svensk översättning och be- lönades i hemlandet med Ro anc?eva nagrada 2007, priset till årets bästa bok.ALE TEGER är född 1973 i Ptuj och bosatt i Ljubljana. Sedan debuten 1995 har han med sina sex böcker kommit att bli en av den slovenska litteraturens mest uppskattade och prisade poeter. Han har bland annat tilldelats DAAD Künst- lerprogramm vilket medförde att teger under ett år bodde i Berlin, ett år som resulterade i boken med samma namn. teger är också verksam som redaktör och översättare och har bland andra tolkat Tomas Tranströmer och Gottfried Benn till slovenska. Själv har han blivit översatt och utgiven i ett dussintal länder.

Utgivande förlag: Rámus Förlag