Berlin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Berlin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Berlin är skriven av och gavs ut 2015-02-11.

Berlin som bok, ljudbok eller e-bok.
Berlin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Berlin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Berlin. Boken är skriven av författaren . Reseförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Berlin var 2015-02-11.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Reseguider vilket ger den Nfai.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Berlin i traditionell inbundet format så består den av 352 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 224 x 10 x 15 mm och den väger så mycket som 621 g. Berlin ISBN är 9789174253306. Berlin är en del av serien: Första klass reseguider.


Läs Berlin som bok

För dig som vill köpa och läsa Berlin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Berlin som ljudbok

Vill du lyssna på Berlin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Berlin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Berlin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Berlin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Berlin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Berlin
 • Författare:
 • Genre: Reseguider
 • Förlag: Reseförlaget
 • Utgivningsdatum: 2015-02-11
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 352
 • Fysiska dimensioner: 224 x 10 x 15 mm
 • SAB: Nfai.08
 • ISBN: 9789174253306
Vem har skrivit Berlin?

Berlin är skriven av författaren .

När gavs Berlin ut?

Boken gavs ut 2015-02-11.

Var kan jag köpa Berlin

Vi rekommenderar att du köper Berlin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Din resa till Berlin börjar här. Upptäck de historiska skatterna och stadens många minnesmärken. Strosa i parkerna och längs Unter den Linden, besök museerna och upplev det pulserande storstadslivet. Här presenteras staden skiftande karaktär, område för område. Med utförliga texter och översiktskartor eller perspektivteckningar av viktiga platser och byggnader hjälper guiden dig att hitta till det du drömt om att uppleva, och den omfattande texten innehåller allt från historia och kultur till shopping och nöjesliv. Här finns förslag till både stadsvandringar och tematiska utflykter och informationen i boken gör det lätt att planera sin resa, liksom att hitta till de bästa hotellen, restaurangerna, ölstugorna och butikerna. Ingen annan guide över Berlin kommer i närheten av denna inspirerande bok som med sina många färgbilder, kartor och teckningar är en garanti för en lyckad resa till den tyska huvudstaden.

Utgivande förlag: Reseförlaget