Bäume für Borneo – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sarina Albeck

Jämför och hitta det billigaste priset på Bäume für Borneo innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bäume für Borneo är skriven av Sarina Albeck och gavs ut 2020-05-05.

Bäume für Borneo som bok, ljudbok eller e-bok.
Bäume für Borneo

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bäume für Borneo

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bäume für Borneo. Boken är skriven av författaren Sarina Albeck. oekom – Gesellschaft f¿r ¿kologische Kommunikation mbH är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bäume für Borneo var 2020-05-05.

Originalspråket som Sarina Albeck skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (paperback).

Om du vill läsa Bäume für Borneo i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Bäume für Borneo ISBN är 9783962381721. Bäume für Borneo är en fristående bok .


Läs Bäume für Borneo som bok

För dig som vill köpa och läsa Bäume für Borneo som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bäume für Borneo som ljudbok

Vill du lyssna på Bäume für Borneo som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bäume für Borneo som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bäume für Borneo som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bäume für Borneo som pocket

Bäume für Borneo finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bäume für Borneo med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bäume für Borneo med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bäume für Borneo
 • Författare: Sarina Albeck
 • Genre:
 • Förlag: oekom – Gesellschaft f¿r ¿kologische Kommunikation mbH
 • Utgivningsdatum: 2020-05-05
 • Pris: 209
 • Format: Häftad (paperback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9783962381721

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bäume für Borneo?

Bäume für Borneo är skriven av författaren Sarina Albeck

När gavs Bäume für Borneo ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-05-05.

Var kan jag köpa Bäume für Borneo?

Vi rekommenderar att du köper Bäume für Borneo hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: oekom – Gesellschaft f¿r ¿kologische Kommunikation mbH