Baskervilles hund – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Arthur Conan Doyle

Jämför och hitta det billigaste priset på Baskervilles hund innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Baskervilles hund är skriven av Arthur Conan Doyle och gavs ut .

Baskervilles hund som bok, ljudbok eller e-bok.
Baskervilles hund

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Baskervilles hund

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Baskervilles hund. Boken är skriven av författaren Arthur Conan Doyle. Darkness Publishing är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Baskervilles hund var .

Originalspråket som Arthur Conan Doyle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Baskervilles hund är det: 9789198848120.


Läs Baskervilles hund som bok

För dig som vill köpa och läsa Baskervilles hund som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Baskervilles hund som ljudbok

Vill du lyssna på Baskervilles hund som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Baskervilles hund som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Baskervilles hund som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Baskervilles hund som pocket

Baskervilles hund finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Baskervilles hund med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Baskervilles hund med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Baskervilles hund
  • Författare: Arthur Conan Doyle
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Darkness Publishing
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 189
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198848120

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Baskervilles hund?

Baskervilles hund är skriven av författaren Arthur Conan Doyle

När gavs Baskervilles hund ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Baskervilles hund?

Vi rekommenderar att du köper Baskervilles hund hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den unge Sir Henry Baskerville kommer från Kanada för att bosätta sig i egendomen han just har ärvt – Baskerville Hall på Dartmoorheden i sydvästra England. Enligt legenden förföljs släkten Baskerville av en demonisk hund, som först dödade Sir Hugo Baskerville för hundratals år sedan. Sherlock Holmes avfärdar legenden som en saga, men blir intresserad av fallet när det kommer fram att det vid liket av den nyligen avlidne Sir Charles Baskerville fanns fotavtryck från en gigantisk hund. Holmes skickar Dr Watson till den dystra Dartmoorheden och det mörka Baskerville Hall, för att vaka över Sir Henry och göra utforskningar om hedens invånare och hunden. Baskervilles Hund är en detektivroman av Sir Arthur Conan Doyle, med Sherlock Holmes i huvudrollen. Romanen gick ursprungligen som följetong i The Strand Magazine i Storbritannien 1901 till 1902.

Utgivande förlag: Darkness Publishing