Bamse och dunderklockan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Bamse och dunderklockan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Bamse och dunderklockan är skriven av och gavs ut 2019-03-12.

Bamse och dunderklockan som bok, ljudbok eller e-bok.
Bamse och dunderklockan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Bamse och dunderklockan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Bamse och dunderklockan. Boken är skriven av författaren . Egmont Publishing AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Bamse och dunderklockan var 2019-03-12.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Bamse och dunderklockan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 260 x 6 mm och den väger så mycket som 356 g. Bamse och dunderklockan ISBN är 9789157031051. Bamse och dunderklockan är en fristående bok .


Läs Bamse och dunderklockan som bok

För dig som vill köpa och läsa Bamse och dunderklockan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Bamse och dunderklockan som ljudbok

Vill du lyssna på Bamse och dunderklockan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Bamse och dunderklockan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Bamse och dunderklockan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Bamse och dunderklockan som pocket

Bamse och dunderklockan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Bamse och dunderklockan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Bamse och dunderklockan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Bamse och dunderklockan
 • Författare:
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: Egmont Publishing AB
 • Utgivningsdatum: 2019-03-12
 • Pris: 89
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 210 x 260 x 6 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789157031051

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Bamse och dunderklockan?

Bamse och dunderklockan är skriven av författaren

När gavs Bamse och dunderklockan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-12.

Var kan jag köpa Bamse och dunderklockan?

Vi rekommenderar att du köper Bamse och dunderklockan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I jakten på dunderklockorna måste Bamse lära sig något viktigt, att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Det är något som Reinard Räv och Krösus Sork skulle må bra av att förstå.

Utgivande förlag: Egmont Publishing AB