Baka med bönor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lina Wallentinson

Jämför och hitta det billigaste priset på Baka med bönor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Baka med bönor är skriven av Lina Wallentinson och gavs ut 2020-03-23.

Baka med bönor som bok, ljudbok eller e-bok.
Baka med bönor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Baka med bönor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Baka med bönor. Boken är skriven av författaren Lina Wallentinson. Bonnier Fakta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Baka med bönor var 2020-03-23.

Originalspråket som Lina Wallentinson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kakor, bakning, glasering & dekorering vilket ger den Qcae som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Baka med bönor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 123 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 173 x 13 mm och den väger så mycket som 433 g. Baka med bönor ISBN är 9789178871056. Baka med bönor är en fristående bok .


Läs Baka med bönor som bok

För dig som vill köpa och läsa Baka med bönor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Baka med bönor som ljudbok

Vill du lyssna på Baka med bönor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Baka med bönor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Baka med bönor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Baka med bönor som pocket

Baka med bönor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Baka med bönor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Baka med bönor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Baka med bönor
 • Författare: Lina Wallentinson
 • Genre: Kakor, bakning, glasering & dekorering
 • Förlag: Bonnier Fakta
 • Utgivningsdatum: 2020-03-23
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 123
 • Fysiska dimensioner: 240 x 173 x 13 mm
 • SAB: Qcae
 • ISBN: 9789178871056

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Baka med bönor?

Baka med bönor är skriven av författaren Lina Wallentinson

När gavs Baka med bönor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-23.

Var kan jag köpa Baka med bönor?

Vi rekommenderar att du köper Baka med bönor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Baka med bönor nästa gång du ska bjuda på hembakat – ett enkelt och smart sätt att få in mer av de nyttiga baljväxterna i din kost. Bönor, ärter och linser är näringsmässigt en fullträff som både sänker blodsockret och ger bättre GI-värde. Lite bönor i degen ger också saftighet och struktur och det går att minska och i vissa fall helt utesluta gluten i brödet.Lina Wallentinson har skrivit en härlig bok om hur du bakar alltifrån knapriga knäckebröd och matbröd till paj, pizza, salta kex, söta mjuka kakor och småkakor. Hon berättar vad du ska tänka på och ger recept på godsaker som du aldrig skulle gissa att det var bönor i.

Utgivande förlag: Bonnier Fakta