Avsluta dagen rätt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Joyce Meyer

Jämför och hitta det billigaste priset på Avsluta dagen rätt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Avsluta dagen rätt är skriven av Joyce Meyer och gavs ut 2015-05-26.

Avsluta dagen rätt som bok, ljudbok eller e-bok.
Avsluta dagen rätt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Avsluta dagen rätt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Avsluta dagen rätt. Boken är skriven av författaren Joyce Meyer. Livets Ords Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Avsluta dagen rätt var 2015-05-26.

Originalspråket som Joyce Meyer skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bönböcker & liturgiskt material vilket ger den Cia som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Avsluta dagen rätt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 390 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 170 x 112 x 25 mm och den väger så mycket som 308 g. Avsluta dagen rätt ISBN är 9789178669691. Avsluta dagen rätt är en fristående bok .


Läs Avsluta dagen rätt som bok

För dig som vill köpa och läsa Avsluta dagen rätt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Avsluta dagen rätt som ljudbok

Vill du lyssna på Avsluta dagen rätt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Avsluta dagen rätt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Avsluta dagen rätt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Avsluta dagen rätt som pocket

Avsluta dagen rätt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Avsluta dagen rätt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Avsluta dagen rätt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Avsluta dagen rätt
 • Författare: Joyce Meyer
 • Genre: Bönböcker & liturgiskt material
 • Förlag: Livets Ords Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-05-26
 • Pris: 219
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 390
 • Fysiska dimensioner: 170 x 112 x 25 mm
 • SAB: Cia
 • ISBN: 9789178669691

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Avsluta dagen rätt?

Avsluta dagen rätt är skriven av författaren Joyce Meyer

När gavs Avsluta dagen rätt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-05-26.

Var kan jag köpa Avsluta dagen rätt?

Vi rekommenderar att du köper Avsluta dagen rätt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna 365-dagars andaktsbok i smidigt pocketformat är utformad för att stärka din relation med Gud och leda dig till ett dagligt möte med Honom så att du kan njuta av varje dag i ditt liv. Även om du inte är en kvällsmänniska, kan dessa aftontexter hjälpa dig att avsluta dagen rätt. När du väl har fått smak på att avsluta dagen med Gud kommer du aldrig att vilja avsluta dagen på annat sätt! Joyce Meyer är en av vår tids ledande bibellärare och författare och har hjälpt miljontals människor att finna hopp och upprättelse. Hon undervisar i en mängd ämnen men med ett särskilt fokus på sinnets inställning, munnens bekännelse och personliga attityder. Hon är författare till nära hundra titlar som sålts i över 30 miljoner exemplar och finns översatta till drygt hundra språk. Hon framträder dagligen i både amerikansk och internationell TV och radio och medverkar årligen på en mängd konferenser.

Utgivande förlag: Livets Ords Förlag