Avdelning 21

Avdelning 21 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Kubicek Boye

Jämför och hitta det billigaste priset på Avdelning 21 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Avdelning 21 är skriven av Helena Kubicek Boye och gavs ut .

Avdelning 21 som bok, ljudbok eller e-bok.
Avdelning 21

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Avdelning 21

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Avdelning 21. Boken är skriven av författaren Helena Kubicek Boye. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Avdelning 21 var .

Originalspråket som Helena Kubicek Boye skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Avdelning 21 är det: 9789180313001.


Läs Avdelning 21 som bok

För dig som vill köpa och läsa Avdelning 21 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Avdelning 21 som ljudbok

Vill du lyssna på Avdelning 21 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Avdelning 21 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Avdelning 21 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Avdelning 21 som pocket

Avdelning 21 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Avdelning 21 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Avdelning 21 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Avdelning 21
  • Författare: Helena Kubicek Boye
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180313001

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Avdelning 21?

Avdelning 21 är skriven av författaren Helena Kubicek Boye

När gavs Avdelning 21 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Avdelning 21?

Vi rekommenderar att du köper Avdelning 21 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>En patient hittas hängd</b> i sitt rum på Säters rättspsykiatriska klinik. Dödsfallet avskrivs som ett suicid, men psykolog Anna Varga anar oråd när flera av hennes patienter börjar bete sig märkligt. När ytterligare en patient hittas avliden är det ställt utom allt tvivel att något är väldigt fel och en utredning inleds av kommissarie Åke Blom från Borlängepolisen. Det är mäktiga intressen på spel. Patienterna ingår i en läkemedelsstudie. Ett fungerade preparat skulle inte bara vara en framgång för klinikchefen Miro Cilic, det skulle också innebära enorma vinster för företaget som utvecklat den kontroversiella medicinen. <i>Avdelning 21</i> är Helena Kubicek Boyes efterlängtade fortsättning på spänningsromanerna om Anna Varga, psykolog vid den mytomspunna rättspsykiatriska kliniken i Dalarna, och hennes kollegor Miro Cilic och Lina Vikingsson. Tidigare fristående böcker i serien är <i>Innan snön faller </i>(2018), <i>Den ljusaste natten</i> (2019), <i>Kallare än is</i> (2020) och <i>När allt brister</i> (2021). HELENA KUBICEK BOYE, född 1976, bosatt i Malmö tillsammans med sina två döttrar. Hon är psykolog, föreläsare och författare. Har har skrivit böcker inom psykologi och är en etablerad föreläsare med en uppmärksammad TEDx-föreläsning om sömn. I sina spänningsromaner utforskar hon gränsen mellan det normala och vansinnet.   "Precis som tidigare böcker är <i>Avdelning 21</i> en psykologisk thriller som både är spännande och oförutsägbar. En mycket bra serie som jag varmt kan rekommendera." – Sofiasbokhylla "Otroligt spännande med en obehaglig och kuslig stämning. Det här är helt klart den bästa i serien." – Angelicasbokhylla "Handlingen är spännande och mörk, boken är svår att lägga ifrån sig. Det finns en dimension till som gör boken riktigt bra tycker jag. Det här är en spännande, trovärdig och läsvärd thriller." – Bokfilosoferna    

Utgivande förlag: Bokfabriken