Aus den Vogesen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karl Emil Franzos

Jämför och hitta det billigaste priset på Aus den Vogesen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Aus den Vogesen är skriven av Karl Emil Franzos och gavs ut 2018-04-15.

Aus den Vogesen som bok, ljudbok eller e-bok.
Aus den Vogesen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 289

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Aus den Vogesen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Aus den Vogesen. Boken är skriven av författaren Karl Emil Franzos. Lulu.com är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Aus den Vogesen var 2018-04-15.

Originalspråket som Karl Emil Franzos skrev och gav ut boken på var Tyska. Dess genre är Historia vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Aus den Vogesen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 98 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 229 x 152 x 10 mm och den väger så mycket som 318 g. Aus den Vogesen ISBN är . Aus den Vogesen är en fristående bok .


Läs Aus den Vogesen som bok

För dig som vill köpa och läsa Aus den Vogesen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 289 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Aus den Vogesen som ljudbok

Vill du lyssna på Aus den Vogesen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Aus den Vogesen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Aus den Vogesen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Aus den Vogesen som pocket

Aus den Vogesen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Aus den Vogesen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Aus den Vogesen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Aus den Vogesen
 • Författare: Karl Emil Franzos
 • Genre: Historia
 • Förlag: Lulu.com
 • Utgivningsdatum: 2018-04-15
 • Pris: 289
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Tyska
 • Antal sidor: 98
 • Fysiska dimensioner: 229 x 152 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Aus den Vogesen?

Aus den Vogesen är skriven av författaren Karl Emil Franzos

När gavs Aus den Vogesen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-04-15.

Var kan jag köpa Aus den Vogesen?

Vi rekommenderar att du köper Aus den Vogesen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Der in Galizien aufgewachsene sterreichische Schriftsteller Karl Emil Franzos, dessen Familie urspr nglich aus Lothringen stammt, liefert uns seine Eindr cke aus einer Kurzreise durch das Elsa in der Reichslandszeit.

Utgivande förlag: Lulu.com