Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anna Cavallin

Jämför och hitta det billigaste priset på Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler är skriven av Anna Cavallin och gavs ut 2013-02-25.

Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler som bok, ljudbok eller e-bok.
Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler. Boken är skriven av författaren Anna Cavallin. Rosenlarv förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler var 2013-02-25.

Originalspråket som Anna Cavallin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Gcz Leffler, Anne Charlotte som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 155 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 208 x 130 x 11 mm och den väger så mycket som . Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler ISBN är 9789197793599. Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler är en fristående bok .


Läs Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler som bok

För dig som vill köpa och läsa Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler som ljudbok

Vill du lyssna på Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler som pocket

Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler
 • Författare: Anna Cavallin
 • Genre:
 • Förlag: Rosenlarv förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-02-25
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 155
 • Fysiska dimensioner: 208 x 130 x 11 mm
 • SAB: Gcz Leffler, Anne Charlotte
 • ISBN: 9789197793599

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler?

Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler är skriven av författaren Anna Cavallin

När gavs Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-02-25.

Var kan jag köpa Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler?

Vi rekommenderar att du köper Att skapa en framtid : kulturradikalen Anne Charlotte Leffler hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Samtiden pendlade mellan att hylla Anne Charlotte Lefflers författarskap och att uttrycka sitt förakt för hennes radikalitet. Under 1900-talet skrevs Leffler steg för steg ut ur litteraturhistorien, och har först på senare år återfått sin rätta plats bland sekelslutets moderna författare. I antologin Att skapa en framtid ger forskare och skribenter nya perspektiv på Anne Charlotte Leffler (1848-1892) och hennes författarskap. Fokus ligger på tiden kring författarskapet, läsningar av verken och Lefflers aktualitet idag. Dessutom finns här ett aldrig tidigare publicerat självbiografiskt utkast, där Leffler självsäkert vittnar om sin betydelse i den litterära världen. Texter av Monica Lauritzen, Tove Leffler, Eva Heggestad, Anna Williams, Claudia Lindén, Anna Cavallin, David Gedin, Lynn Wilkinson, Åsa Sarachu, Irene Lindh, Sara Granath och Anna Cavallin.

Utgivande förlag: Rosenlarv förlag