Att förstå vårdvetenskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Karin Dahlberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Att förstå vårdvetenskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Att förstå vårdvetenskap är skriven av Karin Dahlberg och gavs ut 2003-01-01.

Att förstå vårdvetenskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Att förstå vårdvetenskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Att förstå vårdvetenskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Att förstå vårdvetenskap. Boken är skriven av författaren Karin Dahlberg. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Att förstå vårdvetenskap var 2003-01-01.

Originalspråket som Karin Dahlberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Omvårdnad vilket ger den Vpg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Att förstå vårdvetenskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 135 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 200 g. Att förstå vårdvetenskap ISBN är 9789144027494. Att förstå vårdvetenskap är en fristående bok .


Läs Att förstå vårdvetenskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Att förstå vårdvetenskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Att förstå vårdvetenskap som ljudbok

Vill du lyssna på Att förstå vårdvetenskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Att förstå vårdvetenskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Att förstå vårdvetenskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Att förstå vårdvetenskap som pocket

Att förstå vårdvetenskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Att förstå vårdvetenskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Att förstå vårdvetenskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Att förstå vårdvetenskap
 • Författare: Karin Dahlberg
 • Genre: Omvårdnad
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2003-01-01
 • Pris: 249
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 135
 • Fysiska dimensioner: 225 x 155 x 10 mm
 • SAB: Vpg
 • ISBN: 9789144027494

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Att förstå vårdvetenskap?

Att förstå vårdvetenskap är skriven av författaren Karin Dahlberg

När gavs Att förstå vårdvetenskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2003-01-01.

Var kan jag köpa Att förstå vårdvetenskap?

Vi rekommenderar att du köper Att förstå vårdvetenskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det har länge varit svårt att förstå vad vårdvetenskap egentligen är. Terminologin inom det vårdvetenskapliga området, såväl i Sverige som internationellt, har varit oklar och det har inte funnits någon enhetlig definition av vårdvetenskap, som ofta också benämns omvårdnadsvetenskap eller kort och gott omvårdnad. Det har också varit oklart vilka begrepp som generellt skall användas för vetenskapliggörandet av vårdandet respektive för sjuksköterskors kunskapsområde, och ofta har dessa två delvis helt olika kunskapsområden blandats samman. Ambitionen inför skrivandet av denna bok var att skapa ordning i vår vetenskap, att definiera, gestalta och därmed tydliggöra vårdvetenskapen och dess innebörder och konsekvenser för vårdandet. Denna strävan har konkretiserats i form av en gestaltning av i första hand vårdvetenskapens systematiska struktur. Därefter har vi konkretiserat och kontextualiserat den systematiska strukturen med hjälp av tre kliniska vårdvetenskapliga exempel.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB