Around the Roman Table – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Patrick Faas

Jämför och hitta det billigaste priset på Around the Roman Table innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Around the Roman Table är skriven av Patrick Faas och gavs ut 2005-04-01.

Around the Roman Table som bok, ljudbok eller e-bok.
Around the Roman Table

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 379

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Around the Roman Table

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Around the Roman Table. Boken är skriven av författaren Patrick Faas. University of Chicago Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Around the Roman Table var 2005-04-01.

Originalspråket som Patrick Faas skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Forntidens historia: till 500 e.Kr. Nationella & regionala kök vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback).

Om du vill läsa Around the Roman Table i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 384 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 234 x 155 x 22 mm och den väger så mycket som 540 g. Around the Roman Table ISBN är 9780226233475. Around the Roman Table är en fristående bok .


Läs Around the Roman Table som bok

För dig som vill köpa och läsa Around the Roman Table som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 379 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Around the Roman Table som ljudbok

Vill du lyssna på Around the Roman Table som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Around the Roman Table som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Around the Roman Table som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Around the Roman Table som pocket

Around the Roman Table finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Around the Roman Table med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Around the Roman Table med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Around the Roman Table
  • Författare: Patrick Faas
  • Genre: Forntidens historia: till 500 e.Kr. Nationella & regionala kök
  • Förlag: University of Chicago Press
  • Utgivningsdatum: 2005-04-01
  • Pris: 379
  • Format: Häftad (Paperback)
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 384
  • Fysiska dimensioner: 234 x 155 x 22 mm
  • SAB:
  • ISBN: 9780226233475

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Around the Roman Table?

Around the Roman Table är skriven av författaren Patrick Faas

När gavs Around the Roman Table ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-04-01.

Var kan jag köpa Around the Roman Table?

Vi rekommenderar att du köper Around the Roman Table hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Craving dolphin meatballs? Can’t find a reliable restaurant for boiled parrot? Have a hankering for jellyfish omelettes, sows’ wombs in brine, sheep’s brain pate, or stuffed mice? Look no further than Around the Roman Table, a unique hybrid cookbook and history lesson. A portrait of Roman society from the vantage point of the dining table, kitchen, and market stalls, Around the Roman Table offers both an account of Roman cating customs and 150 recipes reconstructed for the modern cook. Faas guides readers through the culinary conquests of Roman invasions – as conquerors pillaged foodstuffs from faraway lands – to the decadence of Imperial Rome and its associated table manners, dining arrangements, spices, seasonings, and cooking techniques. With recipes for such appetizing dishes as chicken galantine with lambs’ brains and fish relish, Around the Roman Table is ideal for food aficionados who wish to understand how the desire for power and conquest was manifested in Roman appetites.

Utgivande förlag: University of Chicago Press